Jogi közlemények

Szerzői jogok

A Szolgáltatás szerzői jog védelme alatt áll, így a szerzői jogok összessége, és az adatbázisok előállítójának védelmét szolgáló jogok az Üzemeltetőt illetik meg.

Tulajdonos és üzemeltető:
FIRSTKLIKK Kft.
2700, Cegléd, Borona utca 23/A
23386433-1-13 ; Cg.13-09-147752

Orosz István (ügyvezető)
firstklikk@gmail.com

 

Felhasználási feltételek

 1. A felhasználási feltételek tartalma
  1. A jelen felhasználási feltételek (továbbiakban: Szabályzat) a FIRSTKLIKK Kft. (továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltetett fk-tudas.hu domain [ideérte az összes aldomaint is] alatt elérhető portál (Szolgáltatás) használatának feltételeit tartalmazza.
  2. A Szolgáltatás használatával a Felhasználó elfogadja jelen szabályzat feltételeit. A Szolgáltatás nyitóoldalán jelen adatkezelési szabályzat folyamatosan elérhető az alábbi címen: http://fk-tudas.hu/jogi-kozlemenyek/. A benne foglaltakat az Üzemeltető bármikor, értesítés nélkül módosíthatja.
 2. A Szolgáltatás jellemzői
  1. Az FK-Tudás egy dinamikusan bővülő tudástár, információ központ, ami az emberi tudást hivatott feltérképezni. Az oldal 2013.04. 27.-én indult. A weboldalat azért hoztuk létre, hogy megfelelő tudásanyagot tudjunk biztosítani a felhasználók számára. Arra törekszünk, hogy az adott témában a legjobb tudásanyagot, leghasznosabb oldalt hozzunk létre. Az oldalt csak a szerkesztők fejleszthetik. Extra szolgáltatásként például megtudhatja az időjárást. A Szolgáltatás regisztráció nélkül használható
  2. A Szolgáltatás tartalmazhat automatikusan felugró ablakban kérdőívet, amelyek kitöltése nem kötelező, illetve név nélkül kitölthető.
  3. Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a Szolgáltatás bármely tartalmi, képi elemét bármikor módosítsa vagy megszüntesse, hirdetést helyezzen el az oldalon, vagy az Üzemeltető egyéb szolgáltatásait mutassa be.
  4. Amennyiben az Üzemeltető a Felhasználó hozzászólásában jogsértő tartalmat talál, előzetes értesítés nélkül módosíthatja, törölheti azt.
 3. Lehetséges jogsértések, következményeik
  1. Tilos bármiféle olyan módszer használata, amely jelen Szabályzatban nincs engedélyezve, és amely a Szolgáltatás megfelelő működését veszélyeztetni, megsérteni, lassítani, megállítani próbálja.
  2. A Szolgáltatás szerzői jog védelme alatt áll, így a szerzői jogok összessége, és az adatbázisok előállítójának védelmét szolgáló jogok az Üzemeltetőt illetik meg. A Szolgáltatás a rendeltetésszerű használaton túl semmilyen egyéb formában nem használható.
  3. A Szolgáltatás kizárólag a jelen Szabályzatnak megfelelően, a hatályos jogszabályokat betartva használható. Amennyiben valamely Felhasználó ezeket nem tartja be, az Üzemeltető felfüggesztheti, megszüntetheti a Felhasználó hozzáférési jogait. Ezen intézkedések akkor is alkalmazhatóak, ha a Felhasználó más adataival él vissza.
 4. A felelősség kérdése
  1. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a Szolgáltatás hibamentes működéséért, adott célra való alkalmazásáért, illetve az Üzemeltető nem felel a rajta kívül álló okokból keletkező hibákért.
  2. Az Üzemeltető véleményét nem tükrözi a témák sorrendje, tartalma, és nem vállal felelősséget az ezekből adódó esetleges károkért, sérelmekért.
  3. A Szolgáltatás használatáért kizárólag az adott Felhasználó tartozik felelősséggel.
  4. Amennyiben a Felhasználónak köszönhetően bármely harmadik személy vagy bármely hatóság, bíróság az Üzemeltetővel szemben bárminemű igényt támaszt vagy eljárást indít, a Felhasználó köteles az Üzemeltető által követelt intézkedést megtenni, és az Üzemeltetőnek megtéríteni minden olyan kárt, költséget, ami a Felhasználó jogellenes magatartása miatt az Üzemeltetőt érte.
  5. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a károkért, amelyek hacker tevékenységből adódóan valósulnak meg, ide értve a vírusokat vagy egyéb károkozásra alkalmas szoftvereket, illetve nem felel az adatbázisok tartalmáért, ha azok ilyen tevékenység által kerülnek harmadik személy birtokába.
 5. Egyéb rendelkezések
  1. A Felhasználók személyes adatainak kezeléséről az Adatvédelmi szabályzat rendelkezik.
  2. Egyes esetekben előfordulhat, hogy a témákban/aloldalakon elírások, téves adatok, téves tények szerepelnek. Ezekből adódó károkért, félreértésekért az Üzemeltető felelősséget nem vállal, ugyanakkor az Üzemeltető minden tőle telhetőt megtesz, hogy ilyen ne forduljon elő.

 

Adatkezelési szabályzat

 

 1. Bevezetés
  1. A jelen adatkezelési szabályzat a FIRSTKLIKK Kft. (Üzemeltető) által üzemeltetett fk-tudas.hu domain alatt elérhető portál (Szolgáltatás) [ideérte az összes aldomaint is] személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályait tartalmazza.
  2. A Szolgáltatás használatával a Felhasználó elfogadja jelen szabályzat feltételeit. A Szolgáltatás nyitóoldalán jelen adatkezelési szabályzat folyamatosan elérhető az alábbi címen: http://fk-tudas.hu/jogi-kozlemenyek/.  A benne foglaltakat az Üzemeltető bármikor, értesítés nélkül módosíthatja.
 2. Adatkezelés

A személyes adatok kezelését az üzemeltető végzi. A kezelt adatokat kizárólag az Üzemeltető ismerheti meg. A Felhasználó által a hozzászólás során megadott adatokat az Üzemeltető egy egységes adatbázisban kezeli.

3. Adatkezelés célja

Az Üzemeltető által végzett adatkezelés célja a felhasználók azonosítása és egymástól való megkülönböztetése, kapcsolatfelvétel, hírlevél és alkalmi üdvözlet küldése, bemutatkozás, a kapcsolatfelvétel elősegítése, e-mail értesítés küldése.

4. Regisztráció

A Szolgáltatás regisztráció nélkül használható. Az Üzemeltető feltünteti a kötelező és nem kötelezően megadandó adatokat. A kötelező adatok tekintetében csak olyan adatok szerepelnek, amelyek a Szolgáltatás használatához elengedhetetlenül szükségesek.

5. Adattovábbítások

Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a Szolgáltatás egyes részeit kiszervezheti vagy alvállalkozóval végeztetheti. Ebben az esetben előfordulhat, hogy a tárolt adatokat is átadja. Ilyenkor a harmadik személyt titoktartási kötelezettség terheli.

6. Adatbiztonság

A Felhasználó adatainak biztonságáért az Üzemeltető minden tőle telhetőt megtesz, viszont garanciát nem vállal rá.

7. Üzemeltető felelőségének kizárása

1.  A Felhasználók által a Szolgáltatáson belüli/kívüli hozzászólásaiért, kommentjeikért az Üzemeltető mindennemű felelősségét kizárja.

2. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget, ha egy harmadik személy a Felhasználó nevében hozzászólást intézett, és ezzel a Felhasználónak kellemetlenséget okoz.

3.Az Üzemeltető minden tőle telhetőt megtesz a Felhasználók adatainak biztonságáért, viszont garanciát nem vállal rá, és mindennemű felelősségét kizárja, ha például hackertámadás következtében ezek az információk kitudódnak.

8. A Szabályzat módosítása

 1. A Szabályzatban foglaltakat az Üzemeltető bármikor, értesítés nélkül módosíthatja. A módosított szabályzat a Szolgáltatás nyitóoldalán folyamatosan elérhető az alábbi címen: http://fk-tudas.hu/jogi-kozlemenyek/.

9. Egyéb rendelkezések

 

 1. 1. Szolgáltatás használatával a Felhasználó hozzájárul, hogy a látogatottsági adatok céljából az Üzemeltető a Google Analytics programot, szoftvert használja.
 1. 2. Ezek az adatok egyes esetekben személyes adatoknak minősülnek, az Üzemeltető ezen adatokat nem köti a regisztráció során megadott adatokhoz beazonosítás céljából, illetve személyes beazonosításra sem használja.
 1. 3. Az oldalon Google hirdetések jelenek meg, ezek az Ön számítógépén sütiket (cookie) helyezhetnek el. Ezekre a hirdetésekre a Google adatvédelmi irányelvei érvényesek.

 

 

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.