Legfrissebb Témák

Új cégajánló a piacon

Kedves Olvasó!

Szeretnénk bemutatni egy új, kereső-optimalizált cégregisztert: az Exkluzív cégajánlót!

Figyelmesek lettünk erre a – véleményünk szerint is – nagyszerű újításra. Mivel itt a cégek városonként is és tevékenységi körönként is külön – külön kategorizálva vannak, a látogató a szakembert vagy a céget egyszerűen megtalálhatja.

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Mire figyeljünk munkakeresés közben?

Sokaknak ismert tény, hogy manapság a munkanélküliség kérdése eléggé élesen jelentkezik. Rengeteg végzős szakember (és nem csak ők) nem tud elhelyezkedni. Ez azzal van összefüggésben, hogy sok munkaadó tapasztalt munkaerőt keres, egyes esetekben pedig bizonyos emberi tényezők felelnek ezért. Ma már nem csak az újságban és tévében lehet munkát keresni, hanem az interneten is, például a Jooble weboldalán, ahol egy felületen vannak összegyűjtve az összes álláshirdetések.Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Igazság Magazin

Igazság Magazin

Az Igazság magazin egy digitális keresztény magazin. (e-magazin) Ami digitális formában, így bármikor, bárhonnan olvasható. Az ára kevesebb, mint 25 forint naponta, tehát nem túl drága.

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Galagonya

Az év Gyógynövénye 2015-ben a galagonya, (Crataegus oxyacantha L.). Népies neve: gelegenye, fehértövis, Isten gyümölcse, cseregalagonya.Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Tengelic

Tengelic

A tengelicek vagy népies nevükön stiglinc, cibebek, tengelice, töklinc, tiglinc, stiglinc. Régen a tengelic, a kitartás és a termékenység szimbóluma volt.Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Házi rozsdafarkúpár

Házi rozsdafarkú

A házi rozsdafarkú, népies nevén vörös farcinkó, füstfark, Magyarország gyakori madara.Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Fecskék

Hazánkban három fajuk él. Parti-, füsti- és a molnárfecske.Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel: