Atlas

Editions Atlas

A Genfi-tó melletti Cheseaux-sur-Lausanne-i székhelyű Editions Atlas SA több mint ötvenéves vállalati múltra tekinthet vissza.Mindenféle terület szakszerkesztőivel és specialistákkal szorosan együttműködve keletkeznek igényes nyomtatott és gyűjteményi sorozatok kicsiknek és nagyoknak szabadidős tevékenységükhöz, ismereteik elmélyítéséhez és továbbképzésükhöz. Ma az Editions Atlas SA több millió vevőnek szállít 16 európai országban – közvetítő kereskedők nélkül – közvetlenül, postai úton otthonukba. Az Editions Atlas SA az olasz DeAgostini-csoporthoz tartozik, amely világszerte több mint 30 országban képviselteti magát. A DeAgostini kiadói ágazata öt különböző üzleti területen működik eredményesen: direkt-marketing, tematikus gyűjtemény-kiadványok (újságárusoknál), könyvek és térképek, kézikönyvek, kereskedelmi kiadványok.

elérhetőség:

Editions Atlas SA

Route des Dragons 7
CH-1033 Cheseaux / Lausanne, Svácj

Editions Atlas SA ügyfélszolgálat működtetője:
Studio Moderna 2000 Tv-Shop Hungary Kft. 1191 Budapest Üllői út 206.

Atlas Hotel

tn_Atlas_Hotel_Budapest_12

Atlas hotel

 

A három csillagos Atlas Hotel Budapest belvárosában található   136 szobás , jól felszerelt szobájával, akár üzleti útjukon, akár családi vagy baráti pihenésük során keresnek egy meghitt pihenőhelyet.

Elhelyezkedés:
Az Atlas szálloda a Blaha Lujza tértől 5 percnyi sétára helyezkedik el, így bármikor könnyedén megközelíthető. A Blaha Lujza teret a 4-es vagy 6-os villamossal vagy pedig a piros metróval (M2) érhetik el, majd a Mc Donald’s étterem mellett kanyarodjon balra a Népszínház utcába. A szálloda mintegy 400 méterre helyezkedik el a saroktól vagy egy villamosmegállóra a 28-as vagy 37-es villamossal.

Szobák:

A szálloda 136 szobája, (egy-, két-, három-, és négyágyas szobák) mindegyike fürdőszobával, színes televízióval, telefonnal van felszerelve, valamint egyes szinteken ezen kívül szobaszéf, minibár és légkondícionáló berendezés is szolgálja vendégeink kényelmét. A szálloda rendelkezik néhány speciális, jacuzzival is felszerelt „nászutas szobával” is.

Szolgáltatások:

Büféreggeli az árban, 24 órás recepció és drinkbár, Internet kapcsolat a hallban, őrzött parkoló és garázs külön díj ellenében, értékmegőrzés és csomagmegőrzés díjmentesen, programszervezés, különtermek, vacsora csoportok részére előzetes megrendelés alapján.

ATLASZ Irodaház Budaörs

Az ATLASZ Office Irodaház Budaörs központjában, Budapest nyugati kapujában, a legforgalmasabb autópályáink (M1, M7, M0) találkozásánál található. A település kiemelt jelentőségű kereskedelmi és logisztikai központi jellegének, kiváló infrastruktúrájának, és kellemes zöld környezetének köszönhetően, számos hazai és nemzetközi multinacionális vállalat választja előszeretettel Budaörsöt székhelyéül.

Források:

http://atlas.hu/

http://www.budapesthotelreservation.hu/hotels/atlas_hotel_budapest.HU.php#

http://www.editionsatlas.hu/article/1fc063d8e9e09fb2/1fc063d8e9e0a064.html

További adatok,altémákban:

http://www.atlascopco.hu/huhu/

http://www.atlas-sport.hu/hun/news/c.php?language=1

http://www.atlasfitness.hu/

https://hu.wikipedia.org/wiki/ATLAS-k%C3%ADs%C3%A9rlet

 

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

"Nincs azzal semmi baj, ha egy géniusz a fiatalságot nyűgözi le. Sokkal inkább azzal van baj, akit fiatalsága ellenére nem tud egy géniusz lenyűgözni."

Julian Barnes

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.