Audi

Az Audit 1885 – ben alapította August Horch német üzletember. Az autógyár azóta több fejlődésen keresztül menve az egész világon, bárki számára elérhető kényelmes, megbízható, autókat gyárt. 1969 óta a Volkswagen autógyár leányvállalataként tartják számon de neki is több leány vállalata van köztük Magyarországon is tart fent gyárat.

Tartalomjegyzék

Audi A1
Audi árak
Audi márkák
Audi gyár Győr
Audi a magyar sportban

Audi A1

Stefan Sielaff által tervezett gépjármű 2010 – ben került piacra. Három és öt ajtós változatban készül. Ferde hátuljának köszönhetően masszív erős autó befolyását kelti. Jó tulajdonsága hogy design és minőség a legkisebbek között. Erős és nyomatékos turbómotorok. Gazdag opciós választék, átlagon felüli személyre szabhatóság. Viszont vannak az autónak rossz tulajdonságai ezek a következőek: A látványosan nagy kerekek és a sportos változatokhoz járó kemény felfüggesztés jelentősen rontja a menetkomfortot. Minőségi termék, de az emblémát, a márkajelzést meg kell fizetni. Kétféle motorral készül Benzines és dízeles. Dízel motorral egyfajta 90 -105 LE 1598cm3 motorral és egyfajta karosszériával készülnek. A benzinesek 2 fajta 86-185 LE 1197 – 1390 cm3 motorral és egyfajta karosszériával készül.

autonavigator.hu
porscheinformatik.com
hu.automobile.de
modellek
totalcar.hu

A1 (autopult.hu)

A1 (autopult.hu)

 

Audi árak

Viszonylag olcsón kaphatóak a márkakereskedésekben. De nem csak új hanem használt A1 – es eket is lehet kapni. Ezek ára attól függ hogy az mennyit ment, milyen állapotban van, mik a hibái és megvannak a e a szükséges iratok. A márkakereskedésekben vásárolt autókra a kereskedelmek garanciát és szervizelést vállalnak a gépjárművekre. Ha használt autót veszünk akkor a gépjárművet ajánlatos átnézni.

markakereskedok
autoszalonok.hu
audi.hu/kapcsolat
hasznaltauto.hu
aprod.hu/jarmu/auto

audicentrum_1

A győri Audi centrum épülete

Audi márkák

Az A1 előtt és után is több típust és fajtát gyártott és dobott piacra. Minden autó esetén a gépjárművet tesztelés alá vetik mielőtt piacra dobják. Fontos hogy a gépjármű minden nemzetközi szabványnak megfeleljen. A letesztelt és megfelelt gépjárműveket dobják piacra.

automarka.hu
audi.hu
marketinginfo.hu
audi.lap.hu
totalcar.hu

Q7

Q7 (automarka.hu)

Audi gyár Győr

Az Audi Hungaria Motor Kft. Győrben fejleszt és gyárt motorokat az AUDI AG és a Volkswagen konszern további telephelyei számára. Emellett Győrben készül az Audi TT Coupé és Roadster az ingolstadti AUDI AG-val folytatott együttműködésben. 2013 júniusában indult Győrben az új A3 Limousine sorozatgyártása. Ez az első modell, amely teljes egészében az Audi magyarországi gyáregységében készül. 2013 októberétől az új  A3 Cabriolet teljes gyártási folyamata is itt valósul meg. Az Audi Hungaria 1993-as alapítása óta a ország egyik legnagyobb exportőrévé és az egyik legnagyobb árbevételű vállalatává fejlődött. Egyúttal a térség legnagyobb munkáltatója, és jelenleg több mint 10 000 munkavállalót foglalkoztat. A motor- és autógyártót 2013-ban sorrendben ötödször választották Magyarország „Legvonzóbb Munkáltatójának”. A cég a múlt évben összesen 1.915.567 motort és 33.553 járművet gyártott Győrben.

audi.hu
workania.hu
porschegyor.hu
gyor.hir24.hu
ahfsz.fw.hu

gyár

Gyár Győr városában (audiblog,hu)

Audi a magyar sportban

Nem csak munkalehetőséget hanem támogatást is nyújtott Győrben. A Győri ETO kézilabda és labdarúgó csapatainak rendszeres támogatást nyújtva segíti a fejlődést, az utánpótlás nevelést. Kiemelt támogatásának köszönhetően Győrben sokat élénkült a sportélet. Mind a labdarúgó mind a kézilabda csapat ott van a magyar élvonalban. Az Audi KC csapata pedig nemzetközi szinten is letette már a névjegyét. Természetesen nem csak Győrben tevékenykedik országosan is elismeri és támogatja a magyar sportolókat.

sztarklikk.hu/sport
gyorietokc.hu
eto.hu/
etofutsal.hu
vidrauszoiskola.hu

BL

A 2013 -as Női EHF Bajnokok Ligája győztes csapata (sportfm.hu)

5 kérdés 5 válasz

1 Mikor került piacra az Audi A1?

 2010 – ben.

2 Mitől függ a gépjármű ára?

A teljesítménytől és hogy használt vagy új a gépjármű

3 Mi előzi meg az Audi piacra dobását?

 Mindenre kiterjedő tesztelés

4 Magyarországon hol található Audi gyár? 

Győrben

5 Mi a legnagyobb győri sportsiker?

 Bajnokok Ligája győzelem 2013 – ban

Reméljük, hogy tudtunk segíteni!

További szép napot!

fk-tudas.hu szerkesztősége

Rossz
Matematika
Nyelvvizsga
Festék
Üveg

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.