Rossz

Bármire mondhatjuk hogy rossz vagy bármiről és bárkiről gondolhatjuk, ez egy szubjektív érzés és gondolat. De hogy mi rossz és mi nem azt sokszor nem tudjuk előre megítélni. Vannak rossz emberek, rossz játékok rossz filmek

Tartalomjegyzék

Rossz PC játékok
Rossz lehelet
Rossz társaság
Rossz filmek
Rossz szájíz

Rossz PC játékok

Nem minden videojátékot fogadtak kitörő lelkesedéssel, vannak olyan PC játékok amelyek nem arattak sikert az emberek szemében. Akár a grafika akár a karakter de mindig volt valami amiért ezen játékok nem éltek meg hosszú életet a számítástechnika világában. Az ilyen játékok hamar lekerültek a polcokról, mivel csak veszteségeket okoztak mind a gyártó mind a forgalmazó számára.

hvg.hu
rosszpcjatekok.blog.hu
forum.techcorner.hu
gamestar.hu
gamepod.hu

PC

Gods and Heroes PC játék

Rossz lehelet

Rossz leheletet bármi okozhat ilyen lehet mondjuk a szájban megtelepedett baktériumok, bizonyos ételek (hagyma fokhagyma), mandulában lévő tüszőrétegek. Gyomorbántalmak és a cigarettázás. A rossz leheletet megszüntethetjük rendszeres fogmosással, folyadék (elsősorban víz) fogyasztásával.

webbeteg.hu
tetrobreath.hu
szajszag.hu
napidoktor.hu
merjmosolyogni.hu

fogkrém

A rendszeres fogápolás megelőzi a rossz leheletet

Rossz társaság

Vannak az életben majdnem megoldhatatlan dolgok – és Gaylord Oakes veterán CIA-ügynök ilyennel találkozik. Pár napon belül egy simlis, nagyszájú punkot kell egy normális emberré faragnia. Jake Hayes ugyanis a megszólalásig hasonlít meggyilkolt ikertestvérére, ezért neki kell egy nagyon érzékeny és egyben nagyon veszélyes nukleáris fegyver adásvételét lebonyolítania. Oakesnek mindössze kilenc napja van, hogy végrehajtsa élete legnehezebb küldetését.

filmkatalogus.hu
port.hu
mozicsillag.com
online4filmnezes.blogspot.hu
filmek-online.hu

rossz társaság előzetes

Rossz-tarsasag--2110

Rossz társaság (filmkatalogus.hu)

Rossz filmek

Nem minden film hozott átütő sikert. Ezek a filmek általában nem futnak be nagy karriert. A színészek nem nyernek díjakat, a film veszteséggel zár vagyis teljes kudarc. Van amikor a szereplők van amikor a rendező kiválasztása tesz tönkre egy filmet. Nem mindegy az se hogy mit és hogyan dolgoznak át, mert van amikor a javítás egy filmben rontást jelent.

filmkatalogus.hu
rosszfilmek.
filmtrailer.hu
filmes.network.hu
smokingbarrels.blog.hu
A Love guru óriási bukás volt

Rossz szájíz

A rossz vagy keserű szájízt elsősorban emésztőrendszeri megbetegedések okozhatják. De oka lehet még a szájüregi megbetegedés, gyógyszerek mellékhatásai, szervezetben zajló gyulladás. Vagy akár cukorbetegség is. Ilyenkor érdemes elmenni egy alapos orvosi vizsgálatra, kivizsgálásra hogy megtudjuk mi lehet az oka. Érdemes odafigyelni mivel így megelőzhetjük a további problémákat. Fontos odafigyelni a megfelelő kezelésekre, az orvosi tanácsokra és ha kell menjünk további kezelésekre.

femina.hu/egeszseg
weborvos.hu
nlcafe.hu
informed.hu
egeszsegkalauz.

letöltés

A rossz szájízt a torokba visszajutó gyomorsav is okozhatja (femina.hu)

 

5 kérdés 5 válasz

1 Mitől rossz egy PC játék? A grafika a karakterek és a nehézségi szint is közre játszik a játékok minőségének romlására.

2 Hogy előzhetjük meg a rossz leheletet? Fogmosással szájápolással és rendszeres folyadék fogyasztással

3 Miről szól a rossz társaság c. film? Egy veterán CIA ügynöknek kell átformálnia egy vagány srácot hogy eljátssza az ikertestvére szerepét.

4 Mi okozhatja egy film bukását? A rendező és a szereplők kiválasztása a téma feldolgozása

5 A rossz szájíz esetében mik a teendőek? Forduljunk orvoshoz és vizsgáltassuk ki alaposan a problémát.

Reméljük, hogy tudtunk segíteni!

További szép napot!

fk-tudas.hu szerkesztősége

A szerző ajánlja olvasásra az alábbiakat

Kerti
Matematika
Festék
KIA
Festék

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.