Új cégajánló a piacon

Kedves Olvasó!

Szeretnénk bemutatni egy új, kereső-optimalizált cégregisztert: az Exkluzív cégajánlót!

Figyelmesek lettünk erre a – véleményünk szerint is – nagyszerű újításra. Mivel itt a cégek városonként is és tevékenységi körönként is külön – külön kategorizálva vannak, a látogató a szakembert vagy a céget egyszerűen megtalálhatja.


Nagyon sokszor kerestünk fel már ilyen cégregisztereket, azonban sokszor azt tapasztaltuk, hogy egy bizonyos városban keresett tevékenységnél a városban lévő cégeket meg sem találtuk, csak nagyon távoli városban lévőket. (Vélhetően ez amiatt lehet, mert a cég országos tevékenységet állított be a keresők számára.)

Ám ha mi ténylegesen egy helyi céget keresünk, aki könnyen elérhető, el is jön hozzánk, vagy akihez mi el tudunk menni, akkor bizony ez a cégkereső már megfelelő.

A másik szintén nem szerencsés eset, amivel gyakran találkozunk, az talán az előzőnél is kellemetlenebb, ha gyorsan szeretnénk szakembert/szolgáltatást igénybe venni: a megkeresett cég (találati listán szereplő szolgáltató) már évek óta nem is aktív, így csak hívogatjuk a régen megszűnt cégeket, de semmi használható eredményre nem jutunk. Találkoztunk bizony olyannal is, hogy rákerestünk egy konkrét tevékenységre, és egy teljesen más tevékenységben üzemelő céget dobott ki a cégkereső oldal. Mindemellett el kell mondanunk, hogy akad azért jó működő ilyen honlap is a piacon.

Bár jelenleg még nincsen fent túl sok cég az Exkluzív Cégajánlón, de úgy látjuk, minden héten kerül fel új szolgáltató, így szerintünk hamarosan már egész takaros partnerszámmal fognak működni a piacon.

Megkérdeztük az oldal kitalálóját és tulajdonosát, Orosz Istvánt, honnan is jött az ötlet, és mit vár a jövőtől.

  • István, hogyan indult és merre tart az Exkluzív Cégajánló?

Az ötlet már pár éve jött fel bennem. A cégünk pest megyei településen indult, és ott segítettünk a különféle vállalkozásoknak megtalálni leendő ügyfeleiket, megrendelőiket. Több médiaágban is jelen vagyunk, természetesen az online marketing világában is, és ennek egyik speciális szegmense lett a cégajánló tevékenységünk, ahol az adott városban adott cégeket ajánlottunk a helyieknek és a környékben élőknek. Mivel ez nagyon jól bevált, és maguk a nálunk hirdető cégek is visszaigazolták, hogy jó eredményeket értek el, ezért 2021 elején úgy döntöttünk, hogy országos szintre is terjeszkedünk.

A terjeszkedés mindig új ügyfélkörrel jár, így lesz az Exkluzív Cégajánlóval is bizonyára. Miben más ez az online hirdetési termék? Miben tér el a versenytársaktól?

Maga a cégajánló, vagy más néven cégregiszter, cégkereső nem új, ám a hirdetési hatékonyság, maga a kereső-optimalizált saját oldal egy új felületen mégis több. Mi nem a mennyiségre megyünk rá (értem ezalatt, hogy 6-8 bádogost hirdetünk egy településen), hanem a kizárólagosságra, az exkluzivitásra. A mi partnereink egy adott városban, egy adott témában egyetlen szolgáltatóként kerülnek fel. Így tudjuk a hirdetőinknek a valós kereső-optimalizált szolgáltatást nyújtani, aminek eredménye képpen a keresési találatok között ’feljebb kerül’, tehát könnyebben észreveszik a tevékenységét, veszik fel vele a kapcsolatot az érdeklődők.
Budapest egy kicsit más kategóriába tartozik, mert ott kisebb városrészeket, a közvetlen lakókörnyezet megnevezését is használhatjuk a kategóriában. Pl. Újpesten, Erzsébetvárosban, 15.kerületben, tehát ezekben a kategóriákban is ajánlunk vállalkozásokat, üzleteket.
A jövőtől azt várom, hogy a trend folytatódik, azok a cégek, akiknek nincs kapacitása online marketinges, google-os munkatársat felvenni, továbbra is nagy érdeklődéssel lesznek az ilyen fajta keresés-optimalizált cégajánlók felé, látják a hasznosságát, mert értik, miben áll a többlet-szolgáltatás. Tehát további bővülő keresletre számítok az ország minden területéről, és a célunk, hogy jó szolgáltatást tudjunk nyújtani a cégeknek és illetve maguknak keresőknek, felhasználóknak is. Ez a legfontosabb: hogy win-win-win szituációt hozzunk létre. (Jó a látogatónak, jó a cégeknek, jó nekünk)

  • Köszönjük szépen az elmondottakat.

Sok sikert és lendületes növekedést kívánunk a cégnek, hogy mind partnereit mind a látogatókat segítve tudjanak gyarapodni.

Amennyiben a kedves olvasó meg szeretné látogatni az oldalt, itt tudja megtenni: https://exkluzivcegajanlo.hu/

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Elhívatásom, hogy minden embernek a lehető legjobb információt szolgáltassam.

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.