Így jártam anyátokkal.

Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother)

Így jártam anyátokkal. Ahogy a cím is mondja a történet arról szól, hogy Ted Mosby 2030-ban elmeséli gyermekeinek, hogyan ismerkedtek össze a szüleik.A 25 évvel korábbi emlékekből tudható meg, hogy Ted legjobb barátja, Marshall elárulja, hogy meg akarja kérni barátnője, Lily kezét. Ted ebben a pillanatban döbben rá, hogy többé nem várhatja az igaz szerelmet, lépnie kell. Ebben segít neki barátja, Barney, a hivatásos agglegény, aki folyamatosan kínozza Tedet a nőkről és párkapcsolatokról alkotott megingathatatlan véleményével. Ted hamarosan megismeri Robint, úgy érzi, ez a szerelem első látásra, de a sors valami egészen mást tartogat számára.

Főcímdal

 Így jártam anyátokkal. (How I Met Your Mother) 2005-ben bemutatott amerikai tévésorozat.

Stílus: romantikus, vígjáték, sorozat

 

Szereplő neve            Színész                         Szinkronhang
Ted Mosby                Josh Radnor                Fesztbaum Béla
Marshall Eriksen      Jason Segel                  Csőre Gábor
Robin Scherbatsky  Cobie Smulders        Németh Borbála
Barney Stinson          Neil Patrick Harris  Markovics Tamás
Lily Aldrin                   Alyson Hannigan     Závodszky Noémi

 

Best of Barney magyarul!


Így jártam anyátokkal – Díjak és jelölések
2010 – Golden Globe-jelölés – a legjobb férfi epizódszereplő tv-filmben (Neil Patrick Harris)
2010 – Emmy-jelölés – a legjobb férfi epizódszereplő vígjáték soroz (Neil Patrick Harris)
2009 – Golden Globe-jelölés – a legjobb férfi epizódszereplő tv-filmben (Neil Patrick Harris)
2009 – Emmy-jelölés – a legjobb vígjáték sorozat
2009 – Emmy-jelölés – a legjobb férfi epizódszereplő vígjáték soroz (Neil Patrick Harris)
2008 – Emmy-jelölés – a legjobb férfi epizódszereplő vígjáték soroz (Neil Patrick Harris)
2007 – Emmy-jelölés – a legjobb férfi epizódszereplő vígjáték soroz (Neil Patrick Harris)

 

Így jártam anyátokkal

Így jártam anyátokkal (media-addict.hu)

Így jártam anyátokkal 4. évad röviden:

Stella igent mond Ted kérésére. Robin Japánban kap állást, ám hamar otthagyja, mivel meghívták Ted és Stella esküvőjére. Az esküvőn feltünik Stella lányának az apja, Tony is. Stella elhagyja Tedet és Tony oldalán távozik. Barney továbbra is szenved Robin iránti érzelmei miatt, miközben a Góliát Nemzeti Bank igazgatóságába helyezik át.

Marshall és Lily beköltözik az új lakásukba, és  tervezni kezdik a gyerekvállalást. Robin Ted lakótársa lesz, majd egy hajnali 4 órás “reggeli” műsorban kap állást, miután Barney segít neki elkészíteni és kiküldeni az új ajánlóvideóját. Ted és Robin egy ideig újra lefekszenek egymással, mert így nem veszekszenek folyton, ami miatt Barney féltékeny lesz. Ez fel tűnik Tednek, és ekkor fedezi fel Barney érzelmeit.

Ted rájön, hogy Lily korábban több párkapcsolatát is tönkretette, beleértve a Robinnal való viszonyát is. Ez arra készteti Tedet és Robint, hogy beszéljenek a kapcsolatukról. Barney lefekszik a 200. nővel is életében, ezután már egyre inkább csak Robinra tud gondolni.

Ted a sárga esernyővel a kezében összefut Stellával és Tonyval az utcán. Tony később meglátogatja őt, mivel úgy érzi, hogy tartozik Tednek, amiért Stella elhagyta őt. Tony felajánl neki egy egyetemi állást, ám ezt Ted azonnal visszautasítja. Lily négy hétre elhagyja a csapatot, miután Barney elmeséli neki a világ legocsmányabb viccét.

Az évad végén Robin megtudja, mit érez Barney, ezt az érzést ő óvatosan, de viszonozza. Miután Ted munkáját ismét tönkreteszi egy svéd építészcég, a Sven, úgy dönt, hogy elfogadja Tony ajánlatát, és egyetemi professzor lesz. Az utolsó epizódban Ted elárulja, hogy a gyerekek anyja is az ő egyik osztályába járt.

Így jártam anyátokkal 5. évad röviden:

Ted megtartja első óráját egyetemi professzorként, és bár a gyerekek anyja ott volt a teremben, kiderül, hogy Ted rossz osztályba ment be. Barney és Robin egész nyáron együtt voltak, de amikor Lily rájön, hogy nem beszélték meg, hogy mik a kapcsolatuk alapjai, Lily bezárja őket egy szobába, és addig nem engedi ki őket, amíg nem határozzák meg a szerepüket. Miután azonban mindkettőjüket megviseli a párkapcsolatuk, szakítanak, de barátok maradnak. Ezután Barney azonnal visszatér régi életmódjához, és újra csajozni kezd. Ezután Marshall negyedszer is pofon vágja Barney-t, most is Hálaadás napján.

Ted randizik az egyik egyetemi diákkal, Cindyvel (Rachel Bilson), és kiderül, hogy az ő szobatársa lesz Ted jövőbeli felesége. A randi után Ted a lánynál felejti a sárga esernyőt, de kiderül, hogy a gazdájához került vissza. Robin megismerkedik Donnal, a reggeli műsorának a másik műsorvezetőjével, és bár eleinte visszataszítónak találja, később járni kezdenek, majd végül össze is költöznek. De amikor Robin állásajánlatot kap Chicagóban, ő visszautasítja, azonban Don (akinek Robin után ajánlották fel a munkát) elfogadja azt, ezért szakítanak. Robin visszaköltözik Tedhez.

Az évad során Ted vásárol egy házat, ami nagyon rossz állapotban van, de kiderül, hogy a felújítások után ez a ház lett Ted és gyerekeinek a háza.

Marshall és Lily komolyan gondolkodnak a gyerekvállaláson. Az évad folyamán a csapat újabb és újabb hasonmásokat talál, akik ugyanúgy néznek ki, mint a csapat tagjai. Így kerül elő Leszbi Robin, Bajusz Marshall, Sztriptíztáncos Lily és Mexikói pankrátor Ted. Marshallék megegyeznek, hogy addig nem vállalkoznak egy gyerekre, amíg nem találják meg Barney hasonmását is. Az évad végén bár többször azt hihetjük, hogy megtalálták (Taxis Barney, Utcai művész Barney és Perecárus Barney), de az első kettőről kiderül, hogy az igazi Barney volt, csak jelmezben, míg az utolsót csak Lily képzelte egy utcai árusra. Ez viszont annak a jele, hogy Lily készen áll a babavállalásra, így elhatározzák, hogy megpróbálják a dolgot.

További évad összefoglalók:  igyjartamanyatokkal.hu

 Így jártam anyátokkal póló

Így jártam anyátokkal. Sárgaernyős

Így jártam anyátokkal. Sárgaernyős (polotar.hu)

Így jártam anyátokkal pólók vásárolhatók:

polotar.hu

polomania.hu

 

A tesó kódex- Így jártam anyátokkal.

Szerző BARNEY STINSON – MATT KUHN

Tesó kódex

Tesó kódex (bekeskonyv.hu/)

 

Mindannyian valamilyen belső viselkedési szabályzat szerint éljük életünket. Vannak, akik ezt erkölcsnek nevezik. Mások vallásnak. De azok a Tesók, akik nem ötölnek-hatolnak, hanem behatolnak, úgy hívják: a Tesó Kódex. Ami a történelem folyamán eddig csupán egy szájhagyomány útján terjedő, elnyelvelt elvrendszer volt, most először írott formában is a világ Tesóinak kezébe kerülhet. Sőt, a világtörténelemben először magyarul, hogy a magyarok is megtudhassák, mitől dagad a sok pannon halma, és megismerhessék a Tesó-trikolórt: a piros lámpás fehérnép mindig zöld utat ad! E szabatos szabályrendszer betartásával bárkiből igazi Tesóbálvány válhat.

Megrendelhető: bekeskonyv.hu

 

Így jártam anyátokkal letöltése:

igyjartamanyatokkal.info

Eredeti nyelven és szinkronizálva is.

 

Legjobb jelenetek / bejátszások

 

Jó szórakozást kívánunk a sorozathoz.

 

Források:

nezzsorozatokat.info

hu.wikipedia.org

 

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

2 comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.