Interval

Az interval egy üdülési csereprogram, amely harminc éve működik. Programok szervezésével teszi élvezetessé ügyfeleinek és partnereinek az üdülést kikapcsolódást. Az interval nemcsak üdülési program hanem zenei stílus és számítások rendszere is.

Tartalomjegyzék

Interval edzésterv
Interval international
Interval Magyarország
Interval timer
5 kérdés 5 válasz

Interval edzésterv

Az interval edzés  a második világháború után futóatléták számára fejlesztették ki. Ezzel a módszerrel jelentős eredményeket értek el. Pozitív hatásai miatt több sportágban is elkezdték alkalmazni, úgy mint az atlétika, a labdarúgás, úszás vagy a kerékpározás. Ma nincs olyan sportág, ahol ne illesztenék be a sportolók edzéstervébe. Valamint Hétköznapi emberek számára is elérhető, ehhez  elég elindulni futni vagy bemenni egy fitneszterembe.

www.mitmozogjak.hu
fitneszanyu.cafeblog.hu
fittmamablog.hu

nagy_intenzitasu_interval_trening_1

Nagy intenzitású interval tréning (fitway.hu)

Interval international

Az Interval International egy minőségi üdülési cserehálózat, ami már több mint harminc éve működik kiemelkedő színvonallal működő társaság. Mára már 5 kontinens 75 országában 2500 üdülőtelepet foglal magába. Minden üdülőnek teljesítenie és nyújtania kell az Interval által támasztott követelményeket. Klubtagjainak száma mára meghaladja a 2 000 000 családot világszerte.

rsi-holiday.hu
resortdeveloper.com
udulesijog.net

rd_map_lrg

Az Interval International elterjedése (intervalwolrld.com)

Interval Magyarország

A csereszerződés alapján a vállalkozás köteles a fogyasztónak a csererendszerben való részvételhez szükséges feltételeket biztosítani, a fogyasztó pedig köteles ennek ellenértékeként éves tagsági díjat fizetni, ahogy az a 2011 szeptember 1 – én hatályba lépő kormányrendelet kimondja. Csakúgy, mint a szállás időben megosztott használatára vonatkozó szerződésnél, a csereszerződésnél is köteles a vállalkozás egy írásbeli tájékoztatót átadni. Így a tájékoztatóban fel kell tüntetni a vállalkozásra vonatkozó információkat, a szerződés tárgyát képező jog rövid leírását, a tagság díjaként fizetendő ellenértéket valamint költségeket, továbbá a szerződéshez kapcsolódó egyéb szolgáltatásokat. Magyarország folyamatosan törekszik arra hogy minden esetben fontos és aktuális információkat tegyen közzé a honlapján.

magyarefk.hu
megveszem.5mp.eu
gymboss.hu

zalakaros2

Egy Zalakarosi szálloda (udulesijog.net)

Interval timer

Az Interval timer egy olyan időzítő amit az informatikában vagy más elektronikus eszköznél (TV, lámpa) használunk. Ez lehet időszakos, az időzítő bekapcsolása után elkezdi a visszaszámlálást majd a program vagy a televízió leáll. Az időzítőt a sportolók is használják.

intervaltimer.com
online-stopwatch.com
gymboss.com

timthumb

Az Interval Timer a sportolóknak is segít. (bodyrock.tv)

5 kérdés 5 válasz

1 Mi az Interval? Egy összetett fogalom érthetjük zenére, edzésre és üdülésre.

2 Mikor találták ki az Interval edzést? A II világháború után.

3 Mi az Interval International? Egy üdülési cserehálózat.

4 Mit köteles a vállalkozó átadni? Csereszerződést.

5 Mi az Interval Timer? Időzítő.

Reméljük cikkünkkel segítségükre voltunk!
Szép napot kíván az fk-tudas.hu csapata

A szerző további ajánlatai

Jubileum
Pikk
Párbeszéd
Hőerőmű
Idézés

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.