Kompatibilis

A kompatibilitás a együttműködést, egymással való helyettesíthetőségét vagy összekapcsolhatóságát jelentő tulajdonságot jelenti. Ha egy újabb rendszer megfelel a régi képességeinek, visszamenőleges kompatibilitásról beszélhetünk. Az előre kompatibilitás esetében a rendszer régebbi változata képes kezelni az újabb változat adatformátumait.

Tartalomjegyzék:

Windows Media Player
Kompatibilis dekóder letöltés
Kompatibilis dekóder magyarul
Ingyenes letöltés
5 kérdés 5 válasz

Windows Media Player

A Windows már 1991 – óta rendelkezik saját lejátszóval. 1992-ben volt lehetőség avi fájlok megnyitására. Az Active Movie technológiát 1995 ben fejlesztették hozzá.  A Windows Media Player  a Microsoft Corporation által kifejlesztett, médiafájlok lejátszására használatos alkalmazás. Alkalmazható hang és videó fájlok lejátszására és CD lemezek tartalmának bemásolására valamint audio CD-k írására, együttműködésre Mp3-lejátszókkal. Rendelkezik beépített webáruház-funkcióval, zenéket is lehet rajta keresztül betölteni. Jelenleg két változata érhető el, a 11-es verziót a Windows korábbi változatai,  a 12-t a Windows 7 és 8 működteti együtt. Saját fájlformátuma a WMW, WMA és az ASF.

windows.microsoft.com
szoftverbazis.hu
windows-media-player-11.hu.softonic.com

windows-media-player-1

Windows zenelejátszó háttérképe

Kompatibilis dekóder letöltés

A Dekóder egy eszköz ami a számítógépre TV -re rákötve több lehetőséget nyújt mind az internet mind a televíziózás terén.  Nem a dekódert töltjük le, hanem a hozzávaló programot. A kompatibilis dekóder lényege hogy ha a számítógépben található DVD-meghajtó, és a számítógépre van telepítve mondjuk egy DVD-dekóder, akkor a Windows Media Media Player programmal le lehet játszani videókat tartalmazó DVD lemezeket is. Ezek olyan lemezek amelyeken a filmeket is forgalmazzák. Fontos hogy a megfelelő helyről töltsük le a dekóder programját és ellenőrizzük hogy ne legyen vírusos. A dekóder letöltése nemcsak zenéket és filmeket enged lejátszani, hanem képek szerkesztéséhez is lehet használni.

letoltes.pcworld.hu
letoltokozpont.hu
pcforum.hu

letöltés

A dekóder működési elve

Kompatibilis dekóder magyarul

A dekóderhez általában magyar nyelvű programok is leszedhetőek, ezek lényege hogy könnyebben eligazodjunk az adathalmazon, és be tudjuk állítani a megfelelő programokat. Ha nem találunk magyar programot akkor kereshetünk magyarítást hozzá, ennek az a lényege hogy ha beillesszük a programba, akkor az lefordítja az idegennyelvű programot a számunkra érthető nyelvre.

download.chip.eu
letoltes.prim.hu
h10025.www1.hp.com

ffd200b

A program magyarításának magyarázata

Ingyenes letöltés

Az ingyenes letöltés, ahogy a neve is mutatja ingyen mindenféle felár nélkül tölthetünk le zenét, játékot, vagy egyéb programokat. Ezeket különböző internetes letöltő oldalakon találjuk meg, figyeljünk arra hogy a program megfelelő méretű legyen ( a túl nagy program vagy nem fér fel vagy lassítja a többi programot), ne legyen vírusos, a letöltések leszedhetőek magyar vagy egyéb idegen nyelven, az idegen nyelvű változathoz szükség esetén magyarítást is leszedhetünk. A két legismertebb letöltő oldal a torrent és az ncore.

letoltokozpont.hu
youtube.letolt.info
letoltes.prim.hu

cod2

A játékok is népszerűek a letöltők körében

5 kérdés 5 válasz

1. Mit jelent a kompatibilis? Együttműködést.

2. Mióta van lehetőség avi fájlok megnyitására? 1992 óta.

3. Honnan tudunk letölteni kompatibilis dekódert? Nem a dekódert hanem a hozzávaló programot tölthetjük le.

4.  Ha nincs magyar nyelvű program mi a teendő? Valamennyi programhoz találunk magyarítást.

5.  Mi az ingyenes letöltés lényege? Felár nélkül tölthetünk le az internetről különböző programokat.

Reméljük cikkünk segítségükre volt!

Szép napot kíván az fk-tudas.hu csapata

A szerkesztő ajánlja, olvasd el te is:

Majesty
Cefre
Készség
PSG
Sose hátrálj meg

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.