Der Spiegel

A Der Spiegel (magyarra fordítva: A tükör) egy német hetilap Európa legnagyobb hírújságainak egyike, Németország legbefolyásosabb és legolvasottabb lapja. A magazint hetente, több mint egymillió példányszámban adják ki Hamburgban ahol a magazin székháza is található

Tartalomjegyzék

Der Spiegel
der spiegel geschichte
der spiegel app
der spiegel download
5 kérdés 5 válasz

Der Spiegel

Az első példányt Hannoverben adták ki 1947. január 4 – én. A lap első főszerkesztője Rudolf Augstein volt. E tisztségét megtartotta a kezdetektől egészen 2002. november 7 -én bekövetkezett haláláig. 1950 után a magazin Rudolf Augstein és John Jahr tulajdonát képezte 1969-ig, amikor Augstein megvásárolta Jahr részesedését, ezzel a Der Spiegel egyedüli tulajdonosává vált. 1971-ben a Der Spiegel 25%-a eladásra került, majd 1974 ben Augstein átszervezte a vállalatot, és lehetőséget adott a dolgozóknak, hogy részvényeket vásároljanak a cégből, ezáltal részesedjenek a vállalat profitjából. A vállalat központja és a szerkesztőség 1952-ben Hamburgba költözött.

mno.hu
hvg.hu
topics.bloomberg.com/der-spiegel

Der

A magazin központja (wikipedia.org)

Der Spiegel geschichte

A Der Spiegel geschichte nem más mint a történelmi magazin ami a történelmet dolgozza fel (geschichte jelentése történelem) minden héten megjelenik. Egy – egy magazin több fejezetben taglalja a történelmi eseményeket egészen az ókortól napjainkig. Részletesen bemutatja a történelmi eseményeket, csatákat, fontosabb embereket.

spiegel.de
spiegelgruppe.de
spiegel-geschichte.tv

Der Spiegel app

Der Spiegel app vagyis letöltés, az Apple mobilra lehet letölteni. DER SPIEGEL az iPhone és iPod touch telefonra egyaránt telepíthető. Csak néhány kattintás egy teljesen új élményben lesz részünk. Könnyen nyitható csak egy kattintás a linkre, a telepítés könnyű

translate.google.hu
play.google.com
itunes.apple.com

apple-iphone-4_screenshot_20100607224346_nfh

A Der Spiegel könnyen letölthető az Apple telefonra (pcworld.hu)

Der Spiegel download

A Der Spiegel magazin letölthető pdf formátumban az internetről, a magazin letöltése után elolvasható a számítógépen. Minden magazin más más kategória: Van felnőtt, történelem és egyéb más magazin. Az onlne letöltő oldalakon népszerű a magazin évente több milliót töltenek le és olvasnak el.

spiegel.de
pdfmagazines.org
boerse.bz

D

A Der Spiegel PDF formátumban is letölthető (pdfmagaz.in)

5 kérdés 5 válasz

1 Hol van a Der Spiegel központja? Hamburgban

2 Mit jelent a geschichte? Történelem

3 Hova tölthető le a Der Spiegel? Apple mobilra

4 Milyen formátumban tölthető le a magazin? PDF  

5 Ki volt az első szerkesztője a magazinnak? Rudolf Augstein

Reméljük cikkünk segítségükre volt

szép napot kíván az fk-tudás csapata

További cikkek
PÁV
Szolidaritás
Csörög
Napkitörés
Harry Potter és a halál ereklyéi

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.