Flector

A Flector egy gyógyszer alapú készítmény. Lehet kenőcs granulátum vagy tabletta. Alkalmazása orvosi rendelvényre kötött. Célja a gyógyítás fájdalom csillapítás.

Tartalomjegyzék

Flector gél
Flector rapid
Flector tapasz
Betegtájékoztató

Flector gél

A Flector 10 mg/g gél diklofenák-epolamin hatóanyagot tartalmazó fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású készítmény. Az inak, szalagok, izmok és ízületek sérülése ficam, zúzódás, rándulás, húzódás következtében fellépő fájdalom és gyulladás helyi kezelésére használható. Amennyiben ismert túlérzékenység áll fenn diklofenák, acetilszalicilsav vagy egyéb nem-szteroid gyulladáscsökkentővel, valamint izopropanollal és propilénglikollal szemben abban az esetben a készítmény nem használható.

hazipatika.com
kremmania.hu
shopmania.hu
ibsa.hu
docsimon.com

Flector gél reklám

flectrogel100g

Flector gél (statimpatika.hu)

Flector rapid

A Flector Rapid egy diklofenák-epolamint tartalmazó gyulladáscsökkentő, fájdalom- és lázcsillapító. Akut, főleg gyulladásos betegségek rövid távú gyógyítására alkalmazzuk, amikor a gyors hatás különösen szükséges. Ajánlott migrén roham gyors, hatékony kezelésére. Szedése javasolt a sérüléseket követő fájdalmas gyulladások (pl. ficamok) esetében; fogorvosi és ortopédiai beavatkozásokat követő fájdalmak esetében; nyaki és háti fájdalmak, lágyrészek reumatizmusa esetén; különböző fertőzéses megbetegedések, különösen a fül, az orr és a gége gyulladásos megbetegedéseiben, valamint fájdalmas menstruáció során.

prohardver.hu
hoxa.hu
pilula.hu
orvostudakozo.hu
paxgyogyszertar.hu

DSCF3232

Flector rapid (pecsairsoft.hu)

Flector tapasz

A Flector 140 mg gyógyszeres tapasz diklofenák-epolamin hatóanyagot tartalmazó fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású készítmény. Az inak, szalagok, izmok és ízületek sérülése (ficam, zúzódás, rándulás, húzódás) következtében fellépő fájdalom és gyulladás helyi kezelésére szolgál. Alkalmazható helyi reumás megbetegedések, pl. ínhüvelygyulladás, ízület környéki gyulladások, teniszkönyök, a gerinc nem gyulladásos ízületi betegsége és a kéz-váll tünet-együttes kezelése esetén. 2 db vagy 5 db vagy 10 db tapasz tasakban és dobozban.

tapasz

Flector tapasz (pavapatika.hu)

kertvarosipatika.hu
plantago.hu
st-kozma-patika.hu
reflex-gyogyszertar.hu
szentilona.hu

Betegtájékoztató

A betegtájékoztató tartalmazza a gyógyszer mellékhatását és a szedésének kockázatát. Mint minden gyógyszer, így a Flector 10 mg/g gél is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek. A Flector 10 mg/g gél általában jól tolerálható. Érzékeny betegek esetén előfordulhatnak bőrelváltozások: viszketés, égető érzés a bőrön, a bőr kipirosodása, kiütés, ritkán allergiás bőrreakció, fényérzékenység is felléphet. Általános túlérzékenységi reakciók a helyi alkalmazás ellenére sem zárhatók ki: asztma, csalánkiütés, duzzanat az arcon és a száj környékén. Nagyobb a kockázat, amennyiben a beteg asztmában vagy krónikus csalánkiütésben szenved, vagy gyulladáscsökkentő gyógyszerekre is érzékeny. A nemkívánatos hatások előfordulásának gyakorisága csökkenthető, ha a legkisebb hatásos adagot a lehető legrövidebb ideig alkalmazzuk. Amennyiben bőrkiütés vagy viszketés jelentkezik, szakítsa meg a kezelést és keresse fel kezelőorvo­sát.

hazipatika.com
webbeteg.hu
ogyi.hu
koronagyogyszertar.hu
dona.hu

flector+140+mg+gyogyszeres+tapasz_319726

Minden gyógyszer tartalmaz betegtájékoztatót (pingvinpatika.hu)

5 kérdés 5 válasz

1 Mi a Flector? Gyógyszer.

2 Mire használjuk a Flector gélt? Ízületi sérülések kezelésére.

3 Milyen formátumban van a Flector rapid? Por és granulátum.

4 Mire használható a Flector tapasz? Gyulladás és fájdalom helyi kezelésére.

5 Mire szolgál a betegtájékoztató? A gyógyszer adatait kockázatokat és mellékhatások leírását tartalmazza.

Reméljük, hogy tudtunk segíteni!

Kellemes napot!
fk-tudas.hu szerkesztősége

A szerkesztő ajánlja, olvasd el te is:

Játékbarlang
Fordító iroda
Prímszámok
Napkelte
Facepalm

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

One comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.