Stahl Judit

Stahl

Stahl

Stahl Judit televíziós műsorvezető, üzletasszony. 2003-tól a “Stahl konyhája” nagy sikerű televíziós műsor szerkesztője, vezetője. Több szakácskönyv és kulináris magazin szerzője. 

Stahl Judit a Színház és Filmművészeti Főiskola mellett cukrászatot is tanult. Később a Magyar Televízió szerkesztő riportere lett 1989-1994-ig, majd a TV2 szerkesztője lett 1997-2002-ig. 2004-től a Kulinária Kiadó tulajdonosa.  2001-ben feleségül ment Bohus Csabához, akivel közös gyermekük, Hanna. Hanna a “Stahl konyhája” című műsor egyik szereplője, együtt főznek anyukájával már régóta.


Munkássága

A http://www.stahl.hu hivatalos gasztro-oldal  igen népszerű a háziasszonyok között. Igen sokoldalú, mivel nemcsak recepteket olvashatnak itt a háziasszonyok, hanem konyhai tanácsokat, interjúkat ismert emberekkel. Lehet szavazni, napi meditáció, a “Stahl konyhája” műsor aktuális receptjei várja az érdeklődőket. A http://www.stahldirekt.hu webáruházban mindenféle konyhai kiegészítőt, bevásárláshoz szükséges eszközöket lehet megvásárolni.

A  http://www.stahl.hu rovatai a következők:

Eszem-iszom: receptekkel, italajánlóval, vendégváró finomságokkal vár.

Anya vagyok: a gyermekvárástól és a gyermekneveléstől a gyerekek kedvenc ételeiig segítség a szülőknek.

Nő vagyok: a háztartási tippektől a szépség és divatig, valamint a vásárlási trükköktől a szépségápolásig minden megtalálható.

Fogyni akarok: fogyási tippek, kalóriaszegény receptek, testmozgással kapcsolatos tanácsokat tartalmaz.

Egészség: a testi-lelki egészségről szól.

Lazítok: kulturális programok, utazás, játék.

Kuponok: többféle helyen beváltható kedvezményre jogosító kupont tartalmaz.

http://www.stahl.hu

http://www.stahldirekt.hu

http://hu.wikipedia.org

http://stahljudit.lap.hu

Stahl Magazin

Stahl Magazin

 

 

 

 

 

 

 

Főzőműsorok a televízióban

A kereskedelmi csatornák egyik nagyon jó ötlete a televíziós főzőműsor. Ilyen a népszerű Hal a tortán, vagy a Vacsoracsata. De ugyanolyan népszerű Benke Laci bácsi konyhája, vagy a Most a Budai főzőműsora. Mindig jó 1-1 új receptet megtudni a háziasszonyoknak, vagy régi receptet új köntösben látni.

Stahl Judit sikerét is a főzőműsora hozta meg, amely ma is népszerű a háziasszonyok körében.

De miben különbözik ez a műsor a többi főzőshowtól?  Abban, hogy személyes hangvételű, látszik, hogy szeret főzni, gyorsan elkészíthető ételeket mutat be. Nem laboratóriumi körülmények között főz, hanem egy jól felszerelt hétköznapi konyhában. Sőt, a  Stahl konyhája című főzőműsorból nemcsak magyar, de külföldi ételek receptjét és elkészítési módját, hanem pl. konyha tisztasági tanácsokat is megismerhetünk. Sőt a bátor és kreatív háziasszonyok saját receptjeikkel is versenyezhetek a receptverseny folyamán. A jutalom nem marad el, hiszen Stahl könyveket, konyhai magazinokat, esetenként egyéb tárgynyereményeket is lehet nyerni.

http://tv2.hu

http://tv2.hu

http://www.port.hu

http://fem3.hu

Receptek

Most pedig néhány recept linkjét szeretném közzétenni a teljesség igénye nélkül.

Ha egy étterembe bemegyünk, az étlapon az előételek, levesek, főételek, sültek, saláták, desszertek is megtalálhatók. Nos, Stahl Juditnál is megtalálhatók ilyen receptek minden mennyiségben.

http://www.stahl.hu

http://www.stahl.hu

http://recepttar.lapunk.hu

http://stahljudit.lap.hu

http://receptek.tv

http://fogyokura.efile.hu

Stahl Judit könyvei minden könyvesboltban kaphatók. Üzleti érzékéről tanúskodik, hogy nemcsak főzőműsorai népszerűsítik receptjeit, főzési ötleteit, hanem könyv formájában is kézbe vehetik az olvasói, rajongói.

http://www.libri.hu

http://konyvar.hu

http://www.stahldirekt.hu

http://bookline.hu

Reméljük, tudtunk segíteni.

További szép napot kíván a fk-tudas.hu szerkesztősége!

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Nem az okos, aki sokat beszél. (orosz közmondás)
A tudás hatalom. (Sir Francis Bacon)

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.