Api

Application Programming Interface. Alkalmazásprogramozási felület vagy alkalmazásprogramozási interfész egy program eljárásainak és használatuknak dokumentációja, melyeket bárki felhasználhat.Az API nem kapcsolódik programozási nyelvhez, bárhonnan meg lehet hívni, ha a megfelelő paramétereket a hívás biztosítja. A Google Analytics három API-t nyújt a felhasználók számára: Adatgyűjtési API, kezelő API és adatexportálási API.

Bővebben:

Citatum API

Segítségével elérhető az oldalon található idézet- és szerzőadatbázis. Ezenkívül ingyenesen és szabadon felhasználhatja ezeket bárki bárhol. Az idézeteket kategória, könyv illetve szövegrészlet szerint is le lehet kérni. A Citatum Api-t naponta 500 lekérésig lehet használni. Fontos, hogy forrásként meglegyen jelölve az oldal ott, ahol az idézetek szerepelnek. Az oldal engedélye nélkül az Api által készült alkalmazás nevében nem szerepelhet a Citatum szó.
Bővebben:
API kulcsok

API motorolaj szabványok

olajinfo.hu

uw.hu

Az Amerikai Petróleum Intézet (American Petroleum Institute)

api.org

geree.hu

Api Ox

Api ox

Api ox

Állatgyógyászatban használt készítmény.

erista.hu

meheszbolt-tamasi.hu

Api Life Var

Párologtató atkaölő lapkák.

erista.hu

Api 1-4

34-500 Zakopane, Pardałówka utca 9
tel.: +48 18-20122-66
fax: +48 18-2011-900

API 1
Ez az Üdölő és rekreációs központ egy családi vállalkozás, amely 4 panzióból és egy kempingből áll.
API 1: Háromszintes ház, remek a kilátás a Tátrára. Az összes szobában van fürdőszoba, komfortos berendezés, TV, hűtő és vízforraló. Az épületben található még wifi elérhetőség, kávézó, drink bár, étkező, konferenciaterem és szauna.
Az itt található kempingben pedig hideg-meleg víz, Wc és zuhanyzó van, áramellátást is biztosít. A kertben pedig játszótér, pingpongasztal, foci-, kosár- és röplabda pálya, grill tűzhely, padok és asztalok találhatóak.
API 2: Közel van Zakopane centrumához, a Krupówki utcához és a Gubałówka felvonóhoz, a busz- és vasútállomáshoz. A vendégek számára kávézó, görög stílusban berendezett étkező, szauna és jacuzzi található itt.
API 3: Az API 1 épülete mellett található, szintén a Tátrára néző kilátással.
API 4: Közelében sípályák találhatóak.
Bővebb információ:
Kép forrás:

Forrás:

wiki

Reméljük tudtunk segíteni.

Szép napot!

FK-Tudás Csapata

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.