Kiss Ramóna

Kiss Ramóna a Barátok közt Zsófia 2002-ben bukkant fel a televíziós sorozatban. Rendszeres résztvevője a Lotus Ladies Cup versenysorozatban.

Tartalomjegyzék

Élete
Filmjei és színházi szerepei
Érdekességek
Barátai
5 kérdés 5 válasz

Élete

1984. december 2-án született Veszprémben. Tanulmányait a Báthory István Általános Iskolában és a Közgazdasági Szakközép Iskolában végezte. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem gazdálkodási és a Károly Róbert Főiskola kereskedelmi marketing szakon tanul. Van egy húga Kiss Debóra. Rendszeresen indul a Lotus Ladies Cup elnevezésű versenyen.

kiss_ramona_llc

Kiss Ramóna a Lotus Ladies Cup versenyen (bevezetem.hu)

starity.hu
borsonline.hu
storyonline.hu

Filmjei és színházi szerepei

Legismertebb filmszerepe a Barátok közt című sorozatban 2002-ben, 18 évesen kapott szerepet. Szentmihályi Zsófia szerepében, édesanyjával és bátyjával Olaszországból, nagynénjéhez-Claudiához hazaköltöző lány szerepét kapta. Szerepelt a Szombat esti láz című műsorban ahol harmadik lett. Színházi szerepei: Abigél, Az élet küszöbén, Egyenlőség, Én és a kisöcsém, Második szereposztás, Vidám kísértet.

vidam04n

Jelenet A vidám kísértet című filmből (benkopeter.uw.hu)

hir24.hu
kiskegyed.hu
velvet.hu

Érdekességek

Igen kellemetlen helyzetbe hozta barátnője Kiss Ramónát (24). A Barátok közt Zsófiáját takarításra akarták rávenni egy étteremben. Raminak egy csúnyán összepiszkított WC-t kellett volna tisztára sikálnia, s ebben barátnője, Dér Heni (23) lett volna a partnere. – Egyszerűen nem értettem, miért is kellene nekem egy olyan dolgot magamra vállalnom, amit nem is én csináltam – tette fel magának a kérdést Ramóna, akinek a kínos szituációt az RTL Klub Kész átverés show-jának a stábja rendezte meg. – Mindenki tökéletesen játszotta a szerepét, annyira élethű volt az egész, hogy teljesen elhittem. Egyre több ember lett körülöttem, akik próbáltak meggyőzni arról, hogy nyugodtan bevallhatom, mi történt velem a WC-ben, mert nem szégyen. Annyira kínos volt, hogy a végén már tényleg csak abban reménykedtem, hogy ez az egész nem igaz. És valóban nem volt az – a Barátok közt szereplőjét csupán Cooky viccelte meg Rami barátnője, Dér Heni segítségével. Az pedig, hogy Ramóna hogyan fogadta barátnője tréfáját, a ma esti adásból kiderül.
/Forrás: momo.hu/
A genetikának köszönhetem az alkatomat, hogy bármikor bármit megehetek” – mesélte a Barátok közt csinos sztárja, Kiss Ramóna a Life.hu riporterének. S mivel a napjai eléggé kiszámíthatatlanok, ezért alig jut ideje egy kis sportra – de bizony van valaki, aki erre még fáradtan is rá tudja venni.
/Forrás: life.hu/

kissramona_cikkbe

Kész átverés (blikk.hu)

baratokkozt98.mindenkilapja.hu
femina.hu
pim.hu

Barátai

Több közéleti személlyel is viszonyt folytatott, többek között Tóth Richárd póker milliomossal. Pletykálták, hogy Bruno Seanna volt Formula1-es pilótával is együtt volt. De járt Majkával is, bár az a kapcsolat nem volt hosszú életű. A leghosszabb kapcsolata Tóth Péterrel volt. öt és fél év után szakítottak egymással. Bár tagadta, de többször is lábra kapott a hír hogy Istenes Bencével is viszonyt folytatott.

kiss_ramona_toth_richard

Kis Ramóna és Tóth Richárd (femina.hu)

bulvaros.hu
hirposta.hu
hirgyujto.hu

5 kérdés 5 válasz

1 Hol végezte a tanulmányit? Báthory István Általános Iskolában és Közgazdasági Szakközép Iskolában, Veszprémben.

2 Mikor bukkant fel a Barátok közt című sorozatban? 2002-ben.

3 Milyen néven szerepelt? Szentmihályi Zsófia.

4 Mivel vágták át a Kész átverés műsorban? Egy WC-t kellett volna kitakarítania, amit állítólag ő piszkított össze.

5 Kivel volt a leghosszabb a kapcsolata? Tóth Péterrel.

Reméljük cikkünk segítségükre volt!

Szép napot kíván az fk-tudas.hu szerkesztősége!

A szerző ajánlja, olvasd el te is!

Afta
Julia Roberts
Balaton Volán
MVK ZRT
Yonderboi

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.