Last Vegas

2013. október 31-től tekinthető meg a magyar mozikban a Last Vegas című amerikai vígjáték Robert De Niro, Morgan Freeman, Michael Douglas és Kevin Kline főszereplésével.

Last Vegas

amerikai vígjáték, 2013 (12)Last Vegas

rendező: Jon Turteltaub

forgatókönyvíró: Adam Brooks, Dan Fogelman

szereplők:  Robert De Niro, Morgan Freeman, Michael Douglas, Kevin Kline, Mary Steenburgen, Weronika Rosati, Jerry Ferrara

port értékelése: 5,5

imdb értékelése: –

Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman), Billy (Michael Douglas) és Sam (Kevin Kline) gyermekkori barátok. A 4, hatvanas éveiben járó férfi közül egyedül Billy nem nősült még meg eddig. Most azonban végre ő is elszánta magát, és megkérte harmincas barátnője kezét. A legénybúcsú pedig hol máshol is zajlana, mint Las Vegasban, a bűnök városában, ahol minden kéznél van egy felejthetetlen bulihoz.

Last Vegas

A szereposztás alapján a legtöbben sokat várunk ettől a filmtől, a cselekmény viszont így látatlanban nem látszik többnek, mint a Másnaposok és a Nagyfiúk című filmek keverékének idősebb generációs változata. A trailer alapján egy-két jó poén biztosan garantált, tehát ha másért nem is, ezek miatt mindenképp érdemes megnézni.

Előzetes:

Linkek:

port.hu

imdb.com

filmek.s9.hu

filmtrailer.hu

Reméljük, felkeltettük az érdeklődését a film iránt.

Jó szórakozást kívánunk, és mindemellett remélhetőleg a pattogatott kukorica sem lesz avas!

További szép napot!

Az FK-Tudás csapata

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

2 comments

  1. Pocsai Sándorné

    Én biztos, hogy megfogom nézni! Ez a négy ember tapasztalatom szerint csak olyan filmet vállal el, melyben lát fantáziát. Biztosan jó lesz! Köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.