Prizma TV

2008. április 2-án létrejött a Poén TV, ami a szórakoztatást vette alapul. A csatorna többször esett át változásokon, jelenleg RTL+ néven találjuk meg a különböző kábelszolgáltatóknál.

Tartalomjegyzék:

Története
Jelenlegi sorozatok
Szünetelő sorozatok
Prizma TV online

Története

2008. április 2-án indult Poén TV néven, a csatorna székhelye Romániában található Erdélyben, 2010. december 20-án nevet változtatott és Prizma TV néven folytatta tovább. Az RTL Klub, film+, Sport Klub, Sport Klub+, Film+2, Krimi+, Cool TV,
Sorozat+, DoQ, Pr1me, Reflektor TV, Tele ABC, Fishing & Hunting, RTL2 csatornák a társadói. Az IKO Media Group üzemeltetésében áll. 2014. május 1-től a csatorna megint nevet változtatott RTL+ néven folytatta a sugárzást.

letöltés

A Prizma TV jelenleg RTL+ néven szerepel (hirlevelplusz.hu)

poentv.tv
sat-tv-radio.hu
prizmatv.com

Jelenlegi sorozatok

Jelenleg az alábbi harminc film, műsor és sorozat látható a csatornán: Mónika show, A Szupercsapat, Az egység, Gálvölgyi Show, Szalamandra, Kész átverés, A pletykafészek, Nagy mágusok kulisszatitkai, Csengetett, Mylord?, Terminátor – Sarah Connor krónikái, Az elveszett ereklyék fosztogatói, A szökés, The X Factor USA, Bűnös vágyak, Házibuli Attilával, Alf, A császárnő, Egy rém rendes család, Hazudj, ha tudsz! Hupikék törpikék, A rejtély, Egyről a kettőre, Vámpírnaplók, Győzike show, Chuck, Pasik, Benny Hill Show, Második csók, Miért éppen Alaszka? Acapulco szépe.

letöltés (1)

A szökés jelenleg is műsoron van (ryder.gportal.hu)

videa.hu
port.hu
rtlklub.hu

Szünetelő sorozatok

Az alábbi húsz sorozat pillanatnyilag szünetel: Bír-lak, Agymenők, Angéla, A szerelem diadala, Knight Rider, Kész káosz! Kockafejek, Titkok városa, Döglött akták, Light Night, Best of Heti Hetes, Hegyimentők, Betty, a csúnya lány, Jéglovagok, A fejvadász, Baywatch, Kalandra fal, JAG – Becsületbeli ügyek, Zorro, Michael Hayes

david-james-elliot

A JAG pillanatnyilag lekerült a műsorról (realtvcritics.com)

filmkatalogus.hu
filmek.s9.hu/
musor.tv

Prizma TV online

Már RTL+ néven, de a csatorna továbbra is elérhető különböző online csatornákon, nemcsak itt Magyarországon, hanem több külföldi országban is. Online megnézhetjük a műsortartalmat, valamint visszanézhetjük kedvenc műsorunkat, vagy filmünket is.

157526886_cacd198817

Online műsor keresés (download.chip.eu)

tv14.net
hun-csatornak.mindenkilapja.hu
tevenezo.info

5 kérdés 5 válasz

1 Mikor alapították a csatornát? 2008. április 2.

2 Milyen néven indult? Poén TV.

3 Hány sorozatot adnak pillanatnyilag a csatornán? Harmincat.

4 Hány sorozat szünetel pillanatnyilag? Húsz.

5 Mire használhatjuk az online TV adókat? Visszanézhetjük kedvenc sorozatunkat, műsorainkat, vagy megnézhetjük az adott műsortartalmakat.

Reméljük cikkünk segítségükre volt!

Szép napot kíván az fk-tudas.hu szerkesztősége

A szerkesztő ajánlja, olvasd el te is:

Pán Péter
Phineas és Ferb
Afta
Mindszent
Fekete hattyú

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.