Smart

A Smart egy 1994 – ben készült Svájcban gyártott kisautó amely teljesen eltér a szokásos sémától. Több változatban készült praktikus kis gépjármű. Ezen kívül van Smart TV és kártya is

Smart Fortwo
Smart katalógus
Smart TV
Shell Smart
Amy Smart

Smart Fortwo

A Fortwo egy kétüléses farmotoros városi kisautó. Daimler AG 1998 – ban mutatta be egy párizsi autószalonban. A City Coupé a második generációs gyártmány elektromos motoros változatban is készült. 2000 példányt gyártottak belőle 2009 és 2012 között. A motor 3 hengeres turbó motor, készült 45, 51 és 61 LE változatban is. Kicsinysége miatt könnyen és gyorsan lehet vele parkolni. Az USA, Japán, Kína és Kanada területén is elterjedt népszerű kisautó.

autonavigator.hu
pappas.hu
hu.smart.com
www.vezess.hu
autoblog.com

Smart-ForTwo

Smart Fortwo (wikimedia.org)

Smart katalógus

A Smart katalógus egy illatszereket és pipereholmikat és egyéb értékes dolgokat lehet vásárolni illetve a pontokat értékes ajándékokra beváltani. Ezenkívül a  WebSmart vállalja, hogy a CLUBSMART oldalon beváltott kedvezménykuponokat a felhasználási határidőn belül kedvezményes vásárlásnál felhasználhatóvá teszi és érte a kedvezménykuponnak megfelelő kedvezményt adja. A kedvezménykupon felhasználásának körét a WebSmart határozza meg a webáruház honlapján a Shell hozzájárulása mellett. A kedvezménykupon felhasználási körét a WebSmart a vásárlók egyidejű tájékoztatása mellett megváltoztathatja.

globalplaza.hu
mcdonalds.hu
nunu.hu
bankkartya.hu
wikitech.hu

images

Global Smart Prémium

Smart TV

Smart TV készülék egy integrált internetes funkciókkal rendelkező televízió vagy egy képernyőn megjelenő menürendszerrel rendelkező televízióhoz tartozó set-top box, amely a hagyományos televíziókészülékekhez képest sokkal fejlettebb műveleteket és csatlakoztathatóságot tesz lehetővé. A Smart TV-lényegében egyfajta informatikai készülék, vagy egy kézi számítógép számítástechnikai rendszere, amelyet egy televízióval integráltak. A Smart TV ezzel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy adott platformhoz tartozó további alkalmazásokat és pluginokat/addonokat telepítsenek és futtassanak.

argep.hu
smarttv.lap.hu
lg.com/hu
sony.hu
philips.hu

TV

Smart TV (handras.hu)

Shell Smart

A Shell Smart egy benzinkút rendszer. Fontosnak tartják hogy az energia ellátásban versenyképes maradjon. Azonban a világ növekvő energiaigényének kielégítéséhez új források szükségesek, hasznosításuk során azonban gyakran kemény és kihívásokkal teli környezettel találkozunk. Az ilyen területek eredményes feltárása és a források kiaknázása a technológiától függ.

shellsmart.com
plastik.hu
smartcentrum.hu
autosvilag.com
kartya.medismart.hu

Kártya

Shell Kártya (delcampe.net)

Amy Smart

Amy Lysle Smart néven született 1976 március 26 – án. 13 éves korában kezdett modelkedni. Legelső igazi filmje az 1997 – es Szerelem utolsó vérig. Népszerűségének csúcspontját az 1999 – es Prérifarkas Blues jelentette. Amy szószólója a környezetvédelemnek. Céljául tűzte ki Santa Monica rendbehozatalát, megszépítését.

port.hu
imdb.com
starity.hu
filmkatalogus.hu
usmagazine.com

Amy-Smart-laugh-wallpaper

Amy Smart (pintaw.com)

5 kérdés 5 válasz

1 Mikor mutatták be az első Smart Fortwo -t? 1998 – ban

2 Mikre válthatóak be a Smart pontok? Értékes ajándékokra amik a Smart katalógusban is fellelhetőek

3 Mi a Smart TV? Intelligens TV

4 Mi a Shell? Töltőállomás rendszer

5 Minek a híve Amy Smart? Környezetvédelemnek

Reméljük hogy segítségükre voltunk

Szép napot kíván az fk-tudás csapata

További érdekes témák

Hát
Audi
Üveg
Rossz
Inter

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.