Varázslók a Waverly helyről

A Varázslók a Waverly helyről egy 2007-ben készült Amerikai ifjúsági sorozat ami három varázsló testvérről szól

Tartalomjegyzék

Történet
Fő és mellékszereplők
Epizódok
Online nézés és letöltés
5 kérdés 5 válasz

Történet

A New Yorkban játszódó sorozat három varázslótestvér Alex, Mex és Justin életéről szól. Jerry az apjuk tanítja nekik a varázslást. Alex okozza, a legtöbb galibát azzal, hogy minden problémát a varázslat segítségével szeretne megoldani. Justint nagyon idegesíti Alex, de ennek ellenére szereti. Maxnek elég érdekes gondolatai, tettei szoktak Jerry nem szeretné, hogy a kicsi lánya felnőjön. Jerry bár megnyerte a Családi Varázslóversenyt, elnyerve a testvéreinek erejét is, de lemondott róla mivel egy varázsló nem vehet el egy halandót, ezért inkább odaadta testvérének, Kelbonak az erejét, hogy elvehesse Theresát.

s

A film a varázslótestvérek vetélkedéséről szól (ferencesgimnazium.hu)

disneydelena.hupont.hu
media-addict.hu
users.atw.hu

Fő és mellékszereplők

Főszereplők: Alexandra Margarita Russo (Selena Marie Gomez) Justin Vincenzo Pepe Russo (David Clayton Henrie) Maximilian Justin Russo (Jake Toranzo Austin Szymanski) Jerome Pepe Russo (David DeLuise) Theresa Magdalena Margarita Devez Larkin Russo (Maria Pilar Canals) Harper Anne Finkle (Jennifer Lindsay Stone) Mellékszereplők: Gertrude “Gigi” Hollingsworth (Skyler Samuels), Dean Moriarty: Alex szerelme. (Daniel Samonas), Morzsa professzor (Ian Abercrombie), Hugh Normus (Josh Sussman), Frankie (Paulie Litt), Riley (Brian Kubach), Zeke Beakermen (Dan Benson), Magdalena Larkin: Alex, Justin és Max anyai nagyanyja, Ernesto Larkin: Alex, Justin és Max anyai bácsikája, Kelbo Russo: Alex, Justin és Max apai bácsikája, Megan Brooke Russo: Alex, Justin és Max apai nagynénje, Duke Russo: Jerry apja, Rose Russo: Jerry anyja, Eleine Finkle: Harper anyja, Marty Finkle: Harper apja, Juliet van Heusen (Bridgit Mendler)

selena20gomez

Selena Gomez a film egyik fő szereplője (sztarokrolsokat.hupont.hu)

waverlyplacevarazsloi.eoldal.hu
sztarokrolsokat.hupont.hu
starity.hu

Epizódok

A sorozat összesen négy évadból áll, az első 21, a második 30 a harmadik 29 a negyedik pedig 27 részből áll. 1 évad részei: 1 Őrült tíz perces vásárlás, 2 Az első csók, 3 Majdnem belefulladtam egy csoki szökőkútba 4. Új alkalmazott, 5 Kiábrándító kaland, 6 Hogyan vezessünk varázsszőnyeget, 7 Alex választása 8 Fékezd meg a sárkányodat, 9 Rémfilm, 10 Ha végzel velem, mindkettőnknek annyi, 11 Bájital-zűr, 12 Justin kishúga 13 Varázsló iskola (1. rész), 14 Varázsló iskola (2. rész), 15 Természetfölötti, 16 A középpontban Alex, 17 Bizonyítvány,18 Elismerés, 19 Alex tavaszi kalandja, 20 Szülinapi buli, 21 Múzeumlátogatás 2 évad részei: 1 Okos naci, 2 Óvakodj a farkastól, 3 A grafikus napló, 4 A verseny, 5 Alex tesója, Maximan, 6 Varázsló suli megmentése (első rész), 7 Varázsló suli megmentése (második rész), 8 Harper megtudja, 9 Taxitánc, 10 Bébi-kupidó, 11 Ha megtörténik… 12 Tündérmese, 13 Divathét, 14 A segítő kéz, 15 A rajztanár, 16 A jövőbeli Harper, 17 Alex jót tesz, 18 Hugh nem Normous Justin Varava, 19 Ne szórakozz az anyatermészettel! 20 Családi játékéjszaka, 21 Justin új barátnője, 22 A tanárnőm, tanárnő, 23 Freskófestő bizottság, 24 Varázsló egy napra, 25 Elmegy a stáb (egy másik műsorba), 26 Varázslók a vámpírok ellen a Waverly helyen, 27 Varázslók a vámpírok ellen, 28 Varázslók a vámpírok ellen, 29 Varázslók és vámpírok a zombik ellen. 30 Ismét varázslóvizsga. A harmadik évad részei: 1 Franken-lány, 2 Halloween, 3 Szörnyvadászat, 4 A három szörny, 5 Éjszaka a Lazerama-ban, 6 A babaház, 7 Harper maratonja, 8 Alex elvarázsol egy fiút, 9 Varázslók a Vérfarkasok ellen, 10 Pozitív Alex, 11 Választási elzárás, 12 Haver, úgy nézel ki, mint Shakira, 13 Fald a ritmust, 14 Harmadik kerék, 15 A jó, a rossz és Alex, 16 Vadnyugati show, 17 Alex logója, 18 Bogárapu, 19 Max titkos barátnője, 20 Alex, a szerelmi tanácsadó, 21 Agyrém Justin, 22 Jim Bob Sherwood kapitány, 23 Varázslók kontra Finkle-ék, 24 Alex tükör országban, 25 Ernesto bácsi, 26 Lépj tovább, 27-28 Alex megmenti Masont, 29 Leleplezett varázslók 4 évad részei: 1 Alex elmondja a világnak, 2 Alex feladja, 3 Elvarázsolt szerencsehozó,4 Utazás Mason középpontja felé, 5 Három Max és egy kis hölgy, 6 Apuci kicsi lánya, 7 Justinnak most minden Rosie, 8 Tánc az angyalokkal, 9 Varázslók és Angyalok, 10 Max visszatér, 11 Zeke megtudja, 12 Mágikus maszkos, 13 Találkozás a vérfarkasokkal, 14 Bestiaszelídítő, 15 Az év varázslója, 16 Balszerencse a strandon, 17 Varázslók vs. aszteroidák, 18 Justin újra versenyben, 19 Alex, a bábmester, 20 Az én édes két Harperem, 21 Varázslók a 13B apartmanból, 22 Szellem lakótárs, 23 Menj innen, kicsi zombi, 24 Varázslók mindenki ellen, 25 Tánc az időben, 26 Harpipőke, 27 Ki lesz a családi varázsló?

wizards1

A sorozat négy évadból áll (sel.eoldal.hu)

port.hu
pvivi.hupont.hu
filmeksorozatok.hupont.hu

Online nézés és letöltés

Ha a televízióban lemaradunk, valamelyik részről azt az interneten vissza tudjuk keresni, vagy akár letölteni. Az állandó frissítések következtében mindig újabb és újabb részekkel bővülnek a sorozatok. Az epizódokat évadonként töltik fel a megfelelő filmnéző és letöltő oldalakon.

wizzards_of_waverly_place_banner

A sorozatot online is meg tudjuk nézni (mozifilmekdvd.mindenkilapja.hu)

sorozatbarat.tv
mozicsillag.cc
moovie.cc

5 kérdés 5 válasz

1 Hol játszódik a sorozat? New Yorkban.
2 Miért mondott le Jerry az erejéről? Hogy elvehesse Theresát.
3 Ki a főszereplő? Selena Gomez.
4 Hány évad van? Négy.
5 Hol tudjuk visszanézni a sorozatot? Interneten.

Reméljük cikkünk segítségükre volt!
Szép napot kíván az fk-tudas.hu

A szerző ajánlja, olvasd el te is!

Tas
Pán Péter
Glicerin
Tim Burton
Rejtő Jenő

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.