Copy General

A Copy General egy már a világon mindenhol elterjedt cég. Magyarországon 1991 – ben jött létre KATYA Irodai szolgáltató néven. Nemcsak magánszemélyek hanem irodák, iskolák is igénybe vehetik szolgáltatásaikat.

Tartalomjegyzék:

Történet
Üzlethálózat
Üzletpolitika
Árak
5 kérdés 5 válasz

Történet

A céget  Kenneth B. Chaletzky és Paul Panitz hozta létre 1979-ben, az Egyesült Államokban. Jelenleg két digitális nyomtató központtal rendelkeznek, mind a kettő Washington térségében működik. A rendszerváltást követően a cég elkezdett terjeszkedni Közép-Európa térségében is. 1991 – ben Magyarországon indult először be a működésük. Azóta Magyarországon már öt, Csehországban hét, Lengyelországban négy és Oroszországban négy iroda működik és áll a felhasználók rendelkezésére.

copygeneral.hu
generalcopy.hu
copygeneral.eu

copy_general_full

A cég Csehországi irodája (augle.cz)

Üzlethálózat

A Copy General az 1979 -es alapítása óta szerte elterjedt a világban. Nemcsak az USA -ban és Európában, hanem Ázsiában és az amerikai kontinens több országában, elsősorban Mexikó és Costa-Rica területén is vannak irodái. Mindenhol jelentős bevételt könyvelhetnek el. Ázsiában elsősorban Kínában terjedt el igazán a cég, de megtalálható még Európában Lettországban is.

holmivan.valami.info
kozelben.hu
felfedezoknapja.info

ls

A cég lengyelországi központja (yelp.pl)

Üzletpolitika

Magyarországon jelenleg öt irodát működtet a cég Budapesten. A Kálmán Imre utcában található a legnagyobb irodájuk itt éjjel-nappal rendelkezésre állnak. A nagy mennyiségű megrendelések itt a központi irodában az ún. Production Centerben készítik el. Az üzleti élet bővülésének köszönhetően már nemcsak kötéssel, nyomtatással és fénymásolással foglalkoznak. Egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az innovációra. Valamint vannak olyan szolgáltatások amiket kifejezetten egye-egy célcsoportok részére (építészet, mérnökök) fejlesztettek ki.

articles.portal-tol.net
ipon.hu
xn--tervezs-gya.xn--zlet-zra.talalni.hu

787f250ef1b5a4c91a1878aad622e069_640x480

Copy General Magyarország (nelso.hu)

Árak

Az árak minden esetben tartalmazzák az áfát is. Ha bemegyünk a cég valamelyik üzletébe, ott pontos árlistát kapunk arról hogy mi mennyibe kerül. Az interneten is le lehet kérdezni az árlistát. Az árat meghatározza hogy mit szeretnénk csinálni, másolás, nyomtatás, színes vagy fekete-fehér minden esetben más-más árakkal találkozhatunk. Ezen kívül vannak esetek amikor kedvezményes, akciós napok vannak. Valamint akik törzsvásárló kártyával rendelkeznek azoknak is kedvezmények járnak.

copygeneral.hu
copyclub.hu
szinesnyomtatas.hu

szorolap1

Egy Copy General szórólap (copygeneral.hu)

5 kérdés 5 válasz

1 Milyen néven szerepelt először Magyarországon? KATYA.

2 Mikor hozták létre az USA-ban a céget? 1979 -ben.

3 Mely kontinenseken terjedt még el a Copy General? Ázsia, Közép-Amerika, Közép és Kelet-Európa.

4 Hány irodát működtet jelenleg Magyarországon a Copy General? Ötöt.

5 Mit tartalmaznak az árak? Áfát.

Reméljük cikkünk segítségükre volt!

Szép napot kíván az fk-tudas.hu csapata

A szerző korábbi cikkei

Szorzótábla
NKS
Planetárium
Árvíz
Kálmán Olga

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.