Emma Stone

Emma Stone egy amerikai színésznő, eleinte különböző sorozatokban tűnt fel. Később számos filmszerepet kapott Mára már több filmben sorozatban szerepelt már.

Tartalomjegyzék:

Élete
Karrier
Filmszerepei
Sorozat szerepei
5 kérdés 5 válasz

Élete

1988. november 6 -án született az Egyesült Államok Scottsdale, városban Arizóna államban. Édesanyja Krista, édesapja Jeff Stone, van egy két évvel fiatalabb öccse. Gyerekként tagja lett a Valley Youth Színtársulatnak, Phoneixben. Első szerepét 11 évesen kapta a The Wind in the Willows című darabban. Először a Sequoya Elementary Schoolba majd később a Cocopah Middle Schoolba járt iskolába, középiskolai tanulmányait a  Xavier College Preparatoryban kezdte meg, majd az első év után magántanuló lett és Hollywoodba ment színészetet tanulni. Ezt 2004 januárjában közölte édesanyjával, egy Los Angelesben megtartott bemutatón.

starity.hu
imdb.com
emmastone.fan-site.hu

Emma-Stone-Wallpapers-13

Emma egy díjátadó gálán (filmtekercs.hu)

Karrier

Karrierje a televízióban indult útjára amikor megnyert egy tehetségkutató versenyt.  Laurie Partridge szerepét játszotta el a Search of the New Partridge Family című műsorban. A műsor mindössze egy adást ért meg. Ez viszont megalapozta Emma karrierjét, olyan sorozatokban szerepelt utána mint a Médium, a Lucky Louie. Elment a Hősök válogatására de végül nem kapta meg a szerepet. A vásznon 2007 ben mutatkozott be, a Superbad című tinivígjátékban, Julest a főszereplő szerelmét játszotta el.

filmkatalogus.hu
port.hu
filmtett.ro

emma-stone-golden-globes-2012-02

Emma Stone a Golden Globe díjátadón (justjared.com)

Filmszerepei

Több filmben is főszerephez jutott már a karrierje során. Filmszerepei: 2007 Superbad, 2008 A meztelen dobos, A házinyuszi, 2009 Excsajok szelleme, Ryan Reynolds, a képzelt szuperhős, Zombieland. 2010 Könnyű nőcske (szerepéért később Golden Globe díjat kapott), Kutyakomédia. 2011 Barátság extrákkal, Őrült dilis szerelem, Segítség. 2012 A csodálatos pókember. 2013 Croodék, Gengszterosztag. 2014 A csodálatos pókember 2.

popkult.blog.hu
filmtrailer.hu
mozinezo.hu

letöltés

Zombieland (thegeekcouch.com)

Sorozat szerepei

Sorozatokban valamivel kevesebbet szerepelt mint filmekben, ennek oka hogy a sorozatok több részből állnak. Már gyerekként feltűnt a TV képernyőin. Fontosabb sorozatszerepei: 2005 Médium, The New Partridge Family. 2006 Zack és Cody élete, Már megint Malcolm, Lucky Louie. 2007 Drive

onlinefilmek.bl.ee
sorozatplanet.web4.hu
sorozatjunkie.hu/

Medium S2 E5 Sweet Dreams Patricia Arquette Emma Stone Phoenix Devil

A médium (g8ors.blogspot.com)

5 kérdés 5 válasz

1 Mikor született: 1988. november 6.

2 Hogy indult a karrierje? Egy televíziós válogatáson.

3 Mikor nyert Golden Globe díjat? 2010 -ben.

4 Mikor szerepelt először filmben? 2007 -ben.

5 Mikor volt az első sorozat szerepe? 2005 -ben.

Reméljük, hogy tudtunk segíteni!

Kellemes napot!

fk-tudas.hu szerkesztősége

 

A szerző ajánlatai

Jim szerint a világ
A pokolból
Demonstráció
Bunker
Bánki Donát

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.