Jim szerint a világ

A film egy amerikai szituációs komédia, ami Jim Belushi és Courtney Thorne-Smith főszereplésével egy kertvárosi család mindennapjait mutatja be. Az Egyesült Államokban 2001 és 2008 között sugározták. Magyarországon a Comedy Central, Story 4 és a Viasat 3 adta le.

Tartalomjegyzék:

Története
Szereplők
Évadok
Online nézés
5 kérdés 5 válasz

Története

Először az Életem értelmei komédia után vetítették, nemsokára megnőtt az érdeklődés a film iránt. A második évadot az ABC keddenként vetítette, a nézők száma hétről-hétre nőtt így hamarosan a legnézettebb műsor lett. Bár 2007. május 15-én azt mondták, hogy a sorozat befejeződik, és nem lesz új évad. Ennek ellenére 2007. június 27-én a sorozat hetedik évada is műsorra került. Az utolsó nyolcadik évad utolsó epizódját 2009. június 2 –án vetítették le.

port.hu
nlcafe.hu
comedycentral.hu

772

Egy képrészlet a filmből (tv.animare.hu)

Szereplők

A film elsőszámú főszereplője James Belushi (Jim),és  Courtney Thorne-Smith (Cheryl Mabel) aki a feleségét játssza, további főszereplők még: Kimberly Williams-Paisley (Dana „Lincoln” Gibson), Larry Joe Campbell (Andy M. Lincoln), Taylor Atelian (Ruby), Billi Bruno (Gracie),   Conner Rayburn (Kyle)

tv.animare.hu
sorozatwiki.hu
datalinkek.com

according-to-jim-cast-01

A sorozat főszereplői (sorozatjunkie.hu)

Évadok

Összesen 8 évad készült el évadonként 18 epizóddal. összesen 144 rész ezen felül négy évad nélküli epizód volt amit műsorra tűztek. Az évadok mindegyike egy-egy évvel követték egymást, évadonként nőttön nőtt a nézők száma. az utolsó évadot 2009 -ben készítették és vetítették le. míg az elsőt 2001 – ben indították el.

sorozatjunkie.hu
forum.swz.hu
sorozatletolt.uw.hu

509819-20120327-VhZYGk

Jim szerint a világ 2. évad (forum.swz.hu)

Online nézés

A film sikerén felbuzdulva több online filmnéző oldal feltöltötte az oldalára. Ezeket a sorozatokat megtalálhatjuk a különböző sorozatletöltő vagy film néző oldalakon, szinkronosan vagy feliratosan. Attól függően hogy melyik évad és mikor került fel az oldalra. Minden évadhoz megvan adva a sorozat száma, címe és egy link amin megnézhetjük vagy ha akarjuk letölthetjük a sorozatot. Akár egész évadokat is leszedhetünk az internetről. Ezek után nincs más dolgunk mint hátra dőlni, és élvezni a sorozatok epizódjait.

sorozatbarat.biz
moovie.cc
online-sorozatok.tv

thumbnail

Sorozatbarát ahol megtalálható a film (sorozatbarat.biz)

5 kérdés 5 válasz

1 Magyarországon melyik csatornák tűzték műsorra a sorozatot? Comedy Central, Viasat 3, Story 4.

2 Melyik sorozat után vetítették először? Az életem értelmei.

3 Ki a legfontosabb főszereplő? James Belushi.

4 Hány évad készült el összesen? Nyolc évad.

5 Hol tudjuk megnézni a sorozatot. Online sorozat és filmnéző oldalakon.

Reméljük cikkünk segítségükre volt!

Szép napot kíván az fk-tudas.hu szerkesztősége

A szerkesztő ajánlja, olvasd el te is:

A pokolból
Demonstráció
Bunker
Bánki Donát
Csatár

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.