Sose hátrálj meg

A Sose hátrálj meg egy 2008 – ban készült amerikai akciófilm, ami a kitartásról becsületről és az őszinteségről szól. Rengeteg akció, dráma és természetesen verekedés van összezsúfolva mindössze 108 percben. A filmnek a 2 és 3 része is elkészült.

Tartalomjegyzék

Sose hátrálj meg film
Sose hátrálj meg idézetek
Sose hátrálj meg zenéi
Sose hátrálj meg 2
5 kérdés 5 válasz

Sose hátrálj meg film

A Sose hátrálj meg egy akciófilm amit 2008 ban vetítettek a mozikban. A történet elején az apját elvesztő Jake Tyler összeverekszik egy Amerikai Foci mérkőzésen az ellenfél egyik játékosával. Nemsokkal később  új városba költözik a családjával. Itt egy házibuliban belekeveredik egy illegális küzdelembe, ahol különböző küzdősportok képviselői mérik össze erejüket. A küzdelemben nincsenek szabályok, csak az számít, ki nyer. Bár Jake alulmarad az összecsapásban, nem engedik hogy kiszálljon. A családját és a barátait is veszély fenyegeti, ha nem vesz részt a következő menetben. Jake a veterán, visszavonult harcművészhez, Jean Roquához fordul segítségért, hogy felkészítse az összecsapásra. A kemény edzések után eljön a pillanat, és Jake szembe néz ellenfelével.

port.hu
onlinefilmek1.com
moovie.cc

Részlet a filmből

152151_1

A végső bunyó (filmkolonia.hu)

Sose hátrálj meg idézetek

A filmben nem sok bölcsesség hangzik el, de nagy hangsúlyt fektet a becsületre és a kitartásra. Jean Roqua miután tanítványa Jake belekeveredik egy utcai bunyóba, nem foglalkozik vele és elküldi magától. Jake megtudja hogy annak idején Jean miatt hallt meg a testvére. A filmben két idézet van ami igen fontos és elgondolkodtató.

citatum.hu
demotivalo.net
amegoldas.eoldal.hu

1326987369.4246-10293-f

Egy idézet a filmből (demotivalo.hu)

Sose hátrálj meg zenéi

A filmben több zenei stílus is megmutatkozik, ezek minden fontosabb jelenetnél felhangzanak, kifejezve a jelenet lényegét és fontosságát. Minden ilyen jelenetnél más – más. Összesen 18 előadó zenéje hangzik fel a film során.

www.imdb.com
www.filmkatalogus.hu
letolteskereso.hu

Az egyik zene az egyik jelenet közben

sose_hatralj_meg

Ennél a verekedős jelenetnél is felhangzik az ideillő zene (filmtrailer.hu)

Sose hátrálj meg 2

A 2011 -ben elkészült második rész egy hétköznapi egyetem zárt ajtajai mögött játszódik, ahol egy illegális, kizárólag a legjobb harcosok számára szervezett bajnokság van készülőben. Egy tehetséges, volt MMA harcos, Case Walker négy, teljesen eltérő stílusú harcost készít fel a küzdelemre: a volt ökölvívó Zack, az MMA harcos Tim és a birkózó Mike és Justin fizikai és mentális képességei a végső próbára kerülnek, mielőtt elindulnának a világ legdurvább versenyén. A film Magyarországon feliratosan került forgalomba.

filmdroid.blog.hu
sampforum.hu
www.mozicsillag.com

Sose-hatralj-meg-2_5

Jelenet a második részből (filmtrailer.hu)

5 kérdés 5 válasz

1 Mikor készült az első rész? 2011.

2 Hogy hívják a főszereplőt? Jake Tyler.

3 Mennyi idézet hangzik fel a filmben? Viszonylag kevés.

4 Hány előadó zenéje hangzik fel a filmben? 18.

5 Hol játszódik a második rész? Egy hétköznapi egyetemen.

Reméljük cikkünk segítségükre volt

Szép napot kíván az fk-tudas.hu csapata

A szerző további ajánlatai

Interval
Jubileum
Pikk
Párbeszéd
Hőerőmű

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.