Wellness

A wellness két szó összetétele, ami a fitnesz és a wellbeding szóból áll össze. Egy kikapcsolódással felüdüléssel járó pihenés és lazítás

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tartalom

Akciós szállások
központok
Téli kikapcsolódás
Programok
Magazinok

Akciós szállások

Mindenki szeretne egy évben egyszer kikapcsolódni. De nem mindenki engedheti meg magának a drága első illetve másod osztályú szállodákat. Az interneten vagy utazási irodák szórólapjain mindenki megtalálja a pénztárcájának megfelelő árú kikapcsolódási pihenési lehetőségeket.

www.booking.com
szallas.hu/akcios-csomagok
akcios-szallas.utazok.hu
www.utisugo.hu/olcso-szallas
www.licittravel.hu

Központok

Wellness központok ország több területén fellelhetőek. Nemcsak a belföldiek hanem külföldiek is szívesen felkeresik híres wellness központjainkat. Ezek a szállodák mindenkinek egyformán nyújtanak kikapcsolódási és pihenési lehetőséget. Ilyen wellness szállodák találhatóak például Zalakaroson, Egerben, Gyulán, Miskolcon, Tatabányán és Hajdúszoboszlón is. Ezek a szállók és központok magas színvonalon kínálják a lehetőségeket mindenkinek akár magyar akár külföldi akik pihenni szórakozni vágynak.

 Élményfürdő Hajdúszoboszló

Eger Egri wellness központGyula  Gyulai wellness szálloda

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Élményfürdő Zalakaros

 

www.furdo-zalakaros.hu
www.wellnesshetvege.hu
www.elizabeth-hotel.hu
www.termalfurdo.net
www.iranymagyarorszag.hu

Téli kikapcsolódás

A wellness nem csak nyáron hanem télen is nyújthat kikapcsolódást. Ilyenkor a síelni vágyók és az egyéb téli sportokat kedvelők keresik fel ezeket a központokat. Az országban kevés ilyen hely van, inkább Szlovénia, Ausztria Franciaország és Olaszország a célpontja azon turistáknak akik ilyen kikapcsolódásra vágynak. Mindenki megtalálja a magának való kikapcsolódást és szórakozási lehetőségeket. Aki nem akar persze ilyenkor se kell lemondania a fürdőzésről, hiszen a szállodák fel vannak szerelve fedett fűtött medencékkel.

hubertus_landhaus_winter Szálloda Ausztriában

1274275494fenykep_fajl Maribor

Kincsem - eplény Kincsem Sípálya és wellness központ Epelény Magyarország

Batthyány Wellness Kastély, Zalacsány – Téli hangulat

 

Programok

A wellness ugyan a pihenésről kikapcsolódásról szól de amint azt az előszóban is megemlítésre került két szó összetétele és ez az egyik szó a fitnesz. A wellness szállodák célja és feladata hogy minden vendég igényét kielégítsék. Színes programokkal – masszázs, sportolás, kirándulás – várják a pihenni kikapcsolódni vágyókat. 

wellness.lap.hu
www.hunguesthotels.hu
www.parasztwellness.hu
www.gyula-wellness-programok.hu
www.programturizmus.hu
www.programturizmus.hu/tdestination-heviz-wellness.html

 

Zichy Park Hotel ajánló videó

Magazinok

A wellness magazinok valamint brosúrák arra szolgálnak hogy bemutassák az adott ország vagy város területén fellelhető  Szállodákat panziókat és egyéb wellness központokat. Ezekben a magazinokban színes fotókkal, beszámolókkal és programajánlókkal teszik vonzóvá a turisták számára az adott helyszínt. Természetesen ezek a magazinok az interneten is fellelhetőek.
www.wellnesscafe.hu
www.mc.hu
wellnessfarm.hu
www.urban-eve.hu
www.utisugo.hu

 

5 kérdés 5 válasz

1 Mi a wellness?  A wellness két szóból összeálló (wellbeding+fitnesz) pihenési                                        kikapcsolódási és sportolási programmal foglalkozó központok

2 Hol vannak Wellness központok az országban? Többek között Tatabányán, Miskolctapolcán, Gyulán Hévízen és Hajdúszoboszlón.

3 Mik a téli wellness szolgáltatásai? A téli wellness a síelésre és egyéb téli sportra szakosodott.

4 Mik a szolgáltatásai a wellness központoknak? Sportolási és kikapcsolódási lehetőségek, ezenkívül a gyógyulni vágyóknak is szokták ajánlani.

5 Honnan tudunk informálódni a wellnessről? Az interneten, különböző utazási irodáknál, magazinokban könnyedén rábukkanhatunk a wellness szolgáltatásaira áraira és elolvashatjuk róla a nekünk szükséges információkat

Reméljük, hogy tudtunk segíteni!

További szép napot!

fk-tudas.hu szerkesztősége

A szerkesztő ajánlja olvasásra

születésnap
300

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.