Security

Az angol security szó jelentése biztonság, elhárítás. A szó az őrző-védő cégekkel és az operációs rendszer védelmére szolgáló programokkal terjedt el a köztudatban.

ASM Security

ASM Security

Az ASM Security Kft. szolgáltatásai közé tartozik a vagyonvédelem és tűzvédelem. Az ASM tűzjelző berendezések forgalmazásával, telepítésével és karbantartásával kezdte pályafutását 1997-ben, majd kifejlesztette saját termékét, az ASM USB kamerát. 2007-ben megkezdték olyan saját márkás eszközök forgalmazását, mint a digitális video rögzítő, a beléptető rendszer, a hotelzár, a sorompó, a forgóvilla, ezek 2009-ben kiegészültek a tűzoltósági beavatkozási szekrénnyel, 2010-ben pedig a vészvilágító, kijáratmutató rendszerekkel (Clever Light). Ma főbb termékei közé tartoznak a vészvilágítások, a tűzjelző-, megfigyelő- és beléptető rendszerek.

Az ASM Security Kft. honlapja

 

Az ÁRGUS-SECURITY profilja igen sokrétűnek mondható. Vállalnak őrzés-védelmet, távfelügyeletet, magánnyomozást, risk management-et, pénz- és értékszállítást. Biztosítanak rendezvényeket, de még takarítást is vállalnak, továbbá ellátnak üzemeltetési feladatokat, mint például karbantartás végzését, gondnoki munkákat, társasházi közös képviseletet. Nem utolsó sorban biztonságtechnikai rendszereket is nyújtanak.

Az ÁRGUS-SECURITY honlapja

 

BIT SECURITY

BIT SECURITY

A BIT SECURITY Kft. neve az elektronikus biztonságtechnikával forrt össze. 1996 óta működik a cég, mely biztonságtechnikai rendszerek, berendezések tervezésével, fejlesztésével, gyártásával, értékesítésével és beszerelésével foglalkozik. Termékeik között találhatunk többek között vagyonvédelmi eszközöket, behatolás jelző-, beléptető-, képrögzítő-, ellenőrző-, GPS nyomkövető rendszereket, tűzjelző- és oltórendszereket, valamint kommunikációs és informatikai rendszereket (például kaputelefon, antennahálózatok, munkaidő-nyilvántartó rendszerek).

BIT SECURITY Kft. honlapja

 

A Bon-Sec Vagyonvédelmi Kft. fő tevékenységi köre a komplex vállalkozásbiztonság nyújtása. Szolgáltatásai közé tartozik az objektumőrzés, rendezvénybiztosítás, 24 órás gépkocsis járőrszolgálat, kintlévőség kezelés, pénz-és értékszállítás, testőr- és sofőrszolgálat, 24 órás távfelügyelet, takarítás. Telepítenek és karbantartanak beléptető- és tűz video-riasztó rendszereket, de végeznek humánkockázati felméréseket, informatikai biztonsági tevékenységet. Kérhető egyedi adatszolgáltatás (pl. hitel- és szerződőképesség megállapítása, versenytárs-figyelés), személyes biztonsági tanácsadás (pl. zsarolás, fenyegetés elleni védekezés, titkos üzleti találkozók szervezése), vállalkozás biztonsági tanácsadás (pl. védelmi koncepció elkészítése, külső támadások imitációja, új belépő kontrollja).

Bon-Sec Vagyonvédelmi Kft. honlapja

 

BROSS Security

BROSS Security

A BROSS Security Zrt. legfontosabb elve a tulajdon védelme, fenntartása, sérthetetlensége. A BROSS 1990 óta meghatározó szereplője a vagyonvédelmi piacnak. Igen sokrétű tevékenységet folytatnak, az őrzés-védelem, a vagyonvédelmi rendszerek telepítése, a távfelügyelet, a pénz- és értékszállítás és magánnyomozás kiegészül takarítással, kertészettel, rágcsáló- és rovarirtással is.

BROSS Security Zrt. honlapja

 

A Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. immár több mint 20 éves múlttal rendelkezik. Komplex biztonsági tanácsadást, élőerős őrzést, gépjármű és objektum távfelügyeletet, lőszer és robbanóanyag-mentesítést nyújtanak, ahogyan biztonságtechnikai eszközöket is. A CIVIL Cégcsoport zászlóshajója a CBSz Zrt.,tagja a Pajzs 07 Zrt. is, melyek főként az élőerős őrzés specialistái. Az ERANDO Kft. a vagyonvédelmi elektronikus-, beléptető-, őrzésfelügyeleti- és tűzvédelmi rendszerekkel foglalkozik, míg a Mon-Da Kft. a távfelügyeletről gondoskodik.

Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. honlapja

 

A Figyelő Security több mint egy évtizede van jelen a vagyonvédelem területén. Vagyonvédelmi rendszereik közé tartoznak a betörésjelző-, beléptető-, tűzjelző-, és kamerás megfigyelőrendszerek, melyek tervezésével, telepítésével és karbantartásával foglalkoznak. Szolgáltatásaik közé tartozik a 24 órás távfelügyelet, valamint munkavizsgás kutyákkal és fegyveres őrökkel telephelyek, építkezések, gépek és mezőgazdasági területek őrzését vállalják.

Figyelő Security honlapja

 

G4S

G4S

A G4S a világ piacvezető vagyonvédelmi vállalata, melynek szakmai öröksége évszázados múltra tekint vissza. Kormányzati, energiaipari, pénzintézeti, szállítási és logisztikai, olaj- és gázipari, kikötői és reptéri, turizmusi, iparvállalati, kereskedelmi hálózati szektorokat egyaránt védenek. Szolgáltatásaik közé tartozik a futárszolgálat, az ATM menedzsment, a műtárgyszállítás, a távfelügyelet, a biztonságtechnika, az élőerős őrzés, a készpénzmenedzsment, a létesítményüzemeltetés és az oktatás egyaránt.

G4S honlapja

 

A Hungary & International Security Kft. nem csak Magyarországon, hanem több európai országban, például Ausztriában, Németországban, Romániában, Szlovákiában és Ukrajnában is nyújt szolgáltatásokat, melyek közé az objektumőrzés, nyomozás, tűzvédelem és takarítás tartozik. Munkájukat szaktanácsadóként Gergényi Péter nyugalmazott rendőrvezérőrnagy, volt rendőrségi főtanácsos, budapesti rendőrfőkapitány segíti.

Hungary & International Security Kft. honlapja

 

In-Kal Security

In-Kal Security

Az In-Kal Zrt. két évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Ez idő alatt a cég munkáját több elismeréssel is díjazták. 1996-ban megkapták a Gyémántcsillag a minőségért díjat, 2008-ban elnyerték a Businness SuperBrands kitüntetést, de a világ legnagyobb példányszámú politikai-gazdasági napilapja, a japán Nikkei is címoldalon méltatta őket. Tevékenységi körükbe tartozik a személyvédelem, az élőerős őrzés, a biztonságtechnika, a rendezvénybiztosítás és -szervezés, a pénz- és értékszállítás, a VIP személyszállítás, a tűzvédelem, a tűz- és vagyonvédelmi állapotfelmérés, a bombafenyegetések kontrollja, a biztonsági és informatikai átvilágítás, valamint az üzemeltetési szolgáltatások.

Az In-Kal Zrt. honlapja

 

A JNT Security Kft. 2003-ban kezdte meg tevékenységét a Magyar Posta Zrt. tulajdonában. Fő tevékenységeik közé tartozik a készpénzszállítás, a pénzfeldolgozás, a tűzvédelmi szolgáltatások, az őrzés-védelem, a biztonságtechnikai szolgáltatások és az ATM üzemeltetés. Székhelye Budapest, de mellette további 13 telephellyel rendelkezik.

JNT Security Kft. honlapja

 

Justice Security

Justice Security

A Justice Security Kft. fő profilja az őrzés-védelem, a biztonságtechnika és a magánnyomozás. Az őrzés-védelemhez kapcsolódó szolgáltatásaik a kiskereskedelmi, ipari objektumok, logisztikai központok védelme, a flottafelügyelet, a szállítmánykísérés, a 24 órás ügyfélszolgálat, a távfelügyelet és járőrszolgálat. Vannak saját fejlesztésű biztonságtechnikai berendezéseik (kasszafelügyeleti rendszer, video rögzítő rendszer, szolgálatszervező rendszer, áruházi tájékoztató rendszer, valamint okostelefon alkalmazás), ahogyan más videomegfigyelő- áruvédelmi-, beléptető-, tűzjelző-, behatolásvédelmi rendszerek is. A magánnyomozás során felderíthetnek lehallgató eszközöket, adhatnak vagyonvédelmi szaktanácsadást, végezhetnek környezettanulmányt, de ide tartozik még a gazdasági-üzleti, HR magánnyomozás, a biztonsági audit, a cégátvilágítás, a megfigyelés, konspirált követés és a környezetvédelmi nyomozás is.

Justice Security Kft. honlapja

 

Az OS Security 1996-ban kezdte meg tevékenységét, és azóta is folyamatosan fejlődő kisvállalkozás a hazai piacon. Tevékenységeik közé tartozik a távfelügyelet, az élőerős őrzés, a vagyonvédelmi rendszerek kiépítése, a biztonsági auditálás, az operatív megfigyelés, a GPS flottafigyelés, az objektumőrzés, a rendezvénybiztosítás, a járőrszolgálat, a 24 órás távfelügyelet, az ATM védelem.

Az OS Security honlapja

 

Őrmester

Őrmester

Az Őrmester 1990-ben az elsők között alakult meg a hazai piacon. Fő profiljuk elsősorban az élőerős vagyonvédelem (személyvédelem, objektumok védelme és rendezvénybiztosítás) volt, majd folyamatosan átváltott komplex vagyonvédelmi szolgáltatásokra, melyek száma folyamatosan növekszik. Elsőként a magánnyomozással, majd a távfelügyelettel bővült tevékenységi körük. 2000 elején megkezdték a külföldi terjeszkedést is. Több elismeréssel is díjazták munkájukat, például elnyerték a SuperBrands, Magyar Brands díjakat és az MH Lodovika Zászlóalj parancsnokának elismerését.

Az Őrmester honlapja

 

A Palota Security Kft. 1995-ben kezdte meg tevékenységét. Szolgáltatásaik közé tartoznak a riasztórendszerek, a távfelügyelet, a járőrszolgálat, a videorendszerek, a távközléstechnika, a számítástechnika, a portaszolgálat, a társasházi portaszolgálat és az élőerős őrzés.

Palota Security Kft. honlapja

 

A Pannon Security Kft. teljes körű személy- és vagyonvédelmi feladatokat lát el már 1997 óta. Fő profilja az élőerős biztonsági szolgáltatás. Foglalkoznak objektumvédelemmel, recepció- és portaszolgálattal, rendezvénybiztosítással, érték- és pénzkísérettel, küldemények szállításával, áruházi, nyomozói és rendészeti feladatok ellátásával, takarítási szolgáltatásokkal, biztonságtechnikai szaktanácsadással, elektronikus védelmi eszközök tervezésével, telepítésével és karbantartásával, valamint 24 órás távfelügyelettel, járőrszolgálattal.

Pannon Security Kft. honlapja

 

A Preventív-Security 1997-ben jött létre, a hangsúlyt a megelőzésre helyezi. Magyarország egyik legtőkeerősebb biztonsági vállalkozása. Leánycégei a Strázsa-Véd Vagyonvédelmi Kft. (élőerős őrzésre szakosodott), a Vol-Sec Vagyonvédelmi Kft. (objektumvédelem, pénz- és értékszállítás, pénzfeldolgozás) és a Prev-Info Kft. Tevékenységi köre: objektumvédelem, rendezvénybiztosítás, személyvédelem, testőrszolgálat, információ szolgáltatás, pénz- és értékszállítás és kísérés, biztonságtechnikai szolgáltatások, munkabiztonsági szolgáltatások, tűzvédelmi szolgáltatások, takarítás.

Preventív-Security honlapja

 

RC. Security

RC. Security

Az RC. Security Kft. 1998 óta lát el vagyonvédelmi, őrzési, áruvédelmi és biztonságtechnikai feladatokat. Szolgáltatásokat nyújtanak ipari cégek, kereskedelmi cégek, szolgáltató cégek számára egyaránt, ugyanakkor egyedi szolgáltatásaik is vannak. Tevékenységi körük: élőerős objektum védelem, portaszolgálat, recepciós szolgálat, járőrszolgálat, detektív szolgálat, raktári ellenőrzések, ruházat és csomag ellenőrzés, kamerás megfigyelés, operatív rendészeti tevékenység, készletellenőrzés, leltározás, veszteségforrás kutatás, távfelügyelet, kivonuló szolgálat, fémdetektor kapuk, kézi fémkeresők, video kamera rendszer, mobil kerítésrendszer, infrasorompók, riasztórendszerek, járőr ellenőrző rendszer, elektromos és mechanikus beléptető rendszerek, készletnyilvántartó rendszerek, áruvédelmi rendszerek, biztonsági kockázatok elemzése.

Az RC. Security honlapja

 

A REÁL VÉD 1994-ben alakult meg. Vagyonvédelmi tevékenységük pénzintézetekre, áruházakra, irodai komplexumokra, termelői cégekre és kiemelkedően fontos intézményekre terjed ki. Vállalják személyek kísérését, védelmét. Valamennyi alkalmazás területén vállalnak tervezést, beszerelést, üzemeltetést és 24 órás távfelügyeleti szolgáltatást. 24 órás járőrszolgálatuk teljesít pénz- és értékszállítást illetve biztosítást. Nyomozó irodájuk tapasztalt munkatársakkal áll a megbízók rendelkezésére.

REÁL VÉD honlapja

 

A Red-Scorpions 2001 óta tevékenykedik a hazai védelmi piacon. A cégcsoportot a Red-Scorpions Holding Kft., a Red-Scorpions Észak-Magyarország Monitoring Kft., a Control Seguridad Privada Kft. és a Bross Security Zrt. alkotja. Teljes körű vagyonvédelmi megoldást nyújt: élőerős őrzést (ipari parkok, telephelyek, irodaházak, áruházak, egyéb ingatlanok), biztonságtechnikai eszközök telepítését, távfelügyeletet, pénz- és értékszállítást, de takarítást, zöldterület kezelést és munkaruházatot is.

Red-Scorpions honlapja

 

ROKKO Security

ROKKO Security

A ROKKO SECURITY közel 10 éves tapasztalattal rendelkezik a vagyonvédelem területén. Megbízás esetén szakmai tapasztalattal rendelkező vagyonőrt biztosít, vállalja telephelyek, parkolók, áruházak őrzését, díjbeszedő cégek segítését, recepciós és portás munkákat, rendezvények védelmét, biztonságtechnikai eszközök biztosítását.

ROKKO SECURITY honlapja

 

Az S-GROUP anyavállalatát, a Sárvári Security Service-t 1994-ben alapították tapasztalt magánszemélyek. Szolgáltatásaik: vagyonvédelem (humánerős őrzés-védelem, adat-és információvédelem, magánnyomozás, biztonságtechnika, követeléskezelés), facility management (épület fenntartás, karbantartás, takarítás, javítás, műszaki üzemeltetés és tanácsadás, zöldterület telepítés és gondozás), munkaerő közvetítés, képzés, szakértői tevékenység.

Az S-GROUP honlapja

 

A Security Patent 1991-ben alapult. Szolgáltatásai közé tartozik a security (telephelyőrzés, recepciós munka, beléptetőrendszerek, rendezvénybiztosítás, személyvédelem, magánnyomozás), a távfelügyelet (otthoni segélyhívó, 24 órás távfelügyelet, video-kontrollos távfelügyelet, diszpécserközpont, kivonuló szolgálat, járőrszolgálat), a pénz- és értékkíséret, a biztonságtechnika, vagyonvédelmi rendszerek.

Security Patent honlapja

 

SION Security

SION Security

A SION Security fő tevékenységi körei a távfelügyelet és őrzés-védelem. A cég biztonságtechnikai és video megfigyelő rendszerek kis és nagykereskedelme, vállalja rendezvények biztosítását, élőerős személy- és vagyonvédelmet, riasztórendszerek, tűzvédelmi, video megfigyelő rendszerek telepítését.

SION Security honlapja

 

A Szalóki Security személy- és vagyonvédelmi, magánnyomozói, valamint oktatási vállalkozásként kezdte meg tevékenységét 1999-ben. Magánnyomozói tevékenységei közé tartozik az eltűnt személyek felkutatása, a rejtett megfigyelés, követés, a GPS nyomkövetés, a cégen belüli cselekmények nyomozása, a hűtlenség nyomozása, hűségteszt, környezettanulmány, háttérvizsgálat és az eltulajdonított szállítmányok, értékek. Vállalják a kintlévőségek és adósságok kezelését, élőerős személy- és vagyonvédelmet. A cég tart oktatásokat, képzéseket (magánnyomozói, biztonsági őr, rendezvénybiztosító, biztonságszervező), valamint vannak biológiai és digitális high-tech szolgáltatásaik (információ visszanyerés – jelszavak, látogatott oldalak, gyermekvédelem – mobiltelefonokon és számítógépeken való tevékenység megfigyelése, távoli diagnosztika, digitális információ és kommunikáció védelem).

Szalóki Security honlapja

 

T.A.X. Team Security

T.A.X. Team Security

A T.A.X. Team Security Kft. 2003-ban alakult újjá, melynek munkatársai magas szinten képzettek és nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Vezérelve a megelőzés. Szolgáltatásaik közé tartozik a vagyonvédelem, személyvédelem, vagyonvédelmi rendszerek tervezése és kivitelezése, magánnyomozás, takarítás, munkavédelmi felszerelések értékesítése, valamint még a bélyegzőkészítés és a gravírozás is.

T.A.X. Team Security Kft. honlapja

 

A Techno Security Zrt. a Techno Security Kft.-ből (1995) alakult részvénytársasággá 1998-ban. Szolgáltatásai: behatolásjelző-, tűzvédelmi-, videós figyelő-, kártyás beléptető-, informatikai és telekommunikációs rendszerek, ezek karbantartása, javítása, ügyeleti szolgálat, mechanikai védelem (biztonsági ajtók, kapuk, kerítések, rácsok, üvegek), automata ajtók, kapuk, sorompók, digitális videorögzítő, integrált betörésjelző, beléptető, épület-felügyeleti és video rendszer, garázs foglaltság-jelző és számláló.

Techno Security Zrt. honlapja

 

Testőrmester Security

Testőrmester Security

A Testőrmester Security Kft. 1995-ben kezdte meg tevékenységét, melybe az őrzés-védelem (objektumok komplex őrzése, portaszolgálat, személy- és gépjárműforgalom figyelemmel kísérése, járőrszolgálat), rendezvénybiztosítás, személyvédelem, magánnyomozás, vagyonvédelmi tanácsadás, biztonságtechnika, takarítás, oktatás (biztonsági őr, testőr, vagyonőr, bankőr, fegyveres biztonsági őr, rendezvénybiztosító, biztonságszervező, magánnyomozó, közterület-felügyelő, parkolóőr, díjbeszedő-leolvasó), humán szolgáltatások és tréningek tartoznak.

Testőrmester Security Kft. honlapja

 

A Top Cop Security Zrt. 1998-ban alakult, azóta több díjjal is jutalmazták tevékenységét, például Az Év biztonsági szolgáltatója 2006, Az Év biztonsági szolgáltatója 2008, Company of the Year 2006 IBSSA, Company of the Year 2007 IBSSA. Szolgáltatásaik: objektumvédelem, személyvédelem, rendezvénybiztosítás, járőrszolgálat, pénz- és értékszállítás, távfelügyelet, GPS járművédelem, biztonságtechnika, magánnyomozás, takarítás, valamint vagyonőr szakképzés.

Top Cop Security Zrt. honlapja

 

A Török Biztonsági Szolgálat 1994 óta van jelen az őrzés-védelmi piacon. Vagyonvédelmi szolgáltatásai közé tartozik az élőerős védelem (telephelyek, ipari központok, logisztikai központok, irodaházak, szállodák, kereskedelmi üzletek, áruházak) és a biztonságtechnika (kiépítés, karbantartás, javítás). Vállalnak magánnyomozást és takarítást is.

Török Biztonsági Szolgálat honlapja

 

Valton Security

Valton Security

A Valton Security 1994-ben alakult meg, azonban előd cégeivel (Showsec Bt. És Valton Bt.) már 17 éve tevékenykednek a személy- és vagyonvédelmi piacon. Szolgáltatási palettája igen széles: biztosítanak sportrendezvényeket, kulturális rendezvényeket, rendezői, steward/hostess szolgáltatásuk is van. Ugyanakkor az objektumvédelemnek is rengeteg formáját nyújtják, ahogyan gondoskodnak személyvédelemről, személyszállításról, turnészolgáltról, biztonságtechnikáról, biztonsági tanácsadásról, kockázatelemzésről, takarításról is.

Valton Security honlapja

 

A Zoé Security Kft. egy régi alapokon nyugvó újjászerveződött őrző-védő cég. Biztonságtechnikai eszközök telepítése, fegyveres őrzés, objektum őrzés, parkoló automaták ürítése, pénz- és értékszállítás és porta szolgálat tartozik tevékenységi körébe.

Zoé Security Kft. honlapja

 

A security szót megtaláljuk a számítógépes világban is, mely programok az operációs rendszerek védelméről gondoskodnak.

 

Avast! Security

ESET Security

F-Secure Security

McAfee Security

Microsoft Security

Norton Security

 

5 kérdés, 5 válasz:

 

K: Mit jelent a security szó?

V: Biztonság, elhárítás.

 

K: Mivel kapcsolatban terjedt el a szó a köztudatban?

V: Az őrző-védő cégekkel és az operációs rendszer védelmére szolgáló programokkal.

 

K: Melyik cég nyerte el a SuperBrands, a Magyar Brands díjakat és az MH Lodovika Zászlóalj parancsnokának elismerését?

V: Az Őrmester.

 

K: Melyik cég munkáját segíti Gergényi Péter?

V: A Hungary & International Security Kft. munkáját.

 

K: Milyen security programok vannak, melyek az operációs rendszerek védelméről gondoskodnak?

V: Avast!, ESET, F-Secure, McAfee, Microsoft, és Norton Security programok.

 

Forrás:

A belinkelt őrző-védő honlapok mindegyike forrásként szolgált.

 

Kép forrás:

businessweek.com

e.wz.cz

bitsec.hu

oface.hu

palestinecampaign.org

hirekhirek.network.hu

boltkereso.hu

biztonsagpiac.hu

rcsecurity.hu

voszkszo.eu

coresystems.hu

taxteam.hu

profitforras.hu

rektor.hu

 

Reméljük tudtunk segíteni.

Kellemes napot!

fk-tudas.hu szerkesztősége

 

A szerkesztő ajánlja, olvasd el az alábbi témákat is:

Mester

Menet

ELO

Régi

Vista

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.