Ws$

A ws$ Szamoa devizajele, valamint egy fájlkiterjesztés, továbbá kapcsolódnak hozzá például internetes fogalmak, vagy éppen a WS Teleshop.

Tartalomjegyzék:

Devizajel
WS Teleshop
Internetes fogalom

 

 

WS$, mint devizajel

 

5 tala

5 tala

A Szamoai Független Állam a Csendes-óceán két nagy és nyolc kisebb szigetén található. Hivatalos pénzneme a tala, ennek devizajele a WS$, de szokás a SAT, ST, illetve T jelöléseket is használni.

A tala váltópénze a sene, ebből az 1, 2, 5, 10, 20, 50 érméket használják, de aprópénz az 1 és a 2 tala is. A bankjegyek mérete 139×71 mm, és polimer alapúak, 5, 10, 20, 50 és 100 címletekben nyomtatják őket.

 

WS Teleshop

 

WS Teleshop

WS Teleshop

A televíziós vásárlás már a hetvenes évek végén megjelent az Egyesült Államokban, míg Magyarországon csak a 90-es évek elején találkozhattunk vele.

A vásárlási ablakok a mai napig megjelennek a televíziós csatornákon, leginkább a délelőtti időpontokban, ám akad olyan adó is, mely bármely napszakban betesz a reklámok közé egy-egy rövidebb ajánlatot.

A teleshopok széles kínálattal rendelkeznek, a fogyasztószerektől kezdve a konyhai eszközökön át egészen a locsolócsőig szinte mindent árulnak.

Egyik legismertebb televíziós „bolt” a WS Teleshop.

Horst Fuchs

Horst Fuchs

Ismert arca Horst Fuchs. Eredeti szakmája karosszérialakatos, később autóápolási termékekkel házalt. Már akkor híres volt rábeszélő stílusáról. Megalapította saját forgalmazó cégét, idővel egy road-show-val járta Európa országait, termékbemutatókat tartott. 1995-ben indult útjára televíziós vásárlási blokkja.

A WS Teleshop ajánlatait nem csak a tévében, hanem az interneten, illetve üzleteiben is megtekinthetjük és meg is vásárolhatjuk.

 

A WS Teleshop weboldalán hat kategóriába sorolja termékeit.

Az autóápolás címke alatt vásárolhatunk komplett szettet, felületkezelőt, téli autós csomagot, kézi porszívót, valamint olyan törlőkendőt, mely újjávarázsolja az ablaktörőt.

A háztartás/barkács kategória az egyik legtágabb, csak néhány példa a hatalmas választékból: mozgásérzékelős fényforrás, szúnyogriasztó karkötő, robotporszívó, vízspóroló készülék, elektromos kandalló, hordozható mosógép, duguláselhárító, elektromos légycsapó.

mini mosógép

mini mosógép

A konyhába vásárolhatunk többek között serpenyőket, fazekat, késkészletet, kenyérpirítót, vízszűrős kancsót, fóliázó gépet, olajsütőt, tésztafőzőt, robotgépet, tároló üvegeket.

A szabadidő/fitnesz kategóriában is széles a termékválaszték, kapható például fitneszöv, hasizom erősítő, súlyzókészlet, fűthető takaró, masszázsmatrac, napszemüvegek, medencék, ujjakkal ellátott takaró.

Akit inkább a szépségápolás érdekel, vásárolhat elektromos fültisztítót, film- és rágótabletta csomagot, hajvasalót, hajcsavaró készletet, alakformáló fehérneműt és még megannyi terméket.

A gyerekszoba fülre kattintva rengeteg plüssállat, párna jelenik meg a képernyőn, de kapható állatos tároló, távirányítós helikopter, roller és dobfelszerelés is.

 

A WS Teleshop mintaboltjai (nyitva hétköznap 9-18 óráig, szombaton 9-13 óráig):

 

1076 Budapest, Thököly u. 16.

4025 Debrecen, Barna u. 3.

9022 Győr, Pálffy u. 3.

3525 Miskolc, Régiposta u. 16.

7621 Pécs, Király utca 53.

6724 Szeged, Kossuth L. sgr. 53.

 

A WS Teleshop viszonteladói:

 

WS Teleshop üzlet

WS Teleshop üzlet

1123 Budapest, Nagyenyed utca 11. (hétköznap 10-18, szombat 10-14)

1139 Budapest, Visegrádi út 39. (hétköznap 10-18, szombat 10-13)

6000 Kecskemét, Petőfi Sándor u.1. (hétköznap 8-18, szombat 8-12)

6400 Kiskunhalas, Bokányi D. u. 3/B. (H 9-14, K, P 9-12, 14-17, Szo 9-12)

7030 Paks, Dózsa György u. 10. (hétköznap 9-17, szombat 9-12)

3100 Salgótarján, Füleki u. 54-56. (hétköznap 10-17)

9400 Sopron, Vitnégyi u. 21. (hétköznap 9-17, szombat 9-12)

8000 Székesfehérvár, Budai út 49-51. (hétköznap 9-18, szombat 9-12)

9700 Szombathely, Thököly utca 46. (hétköznap 8:30-16:30, szombat 8:30-12)

2022 Tahitótfalu, Visegrádi út 70. (H, Sze, P 14-20, K, Cs 7-10, 17-20, Szo 8-17)

2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 2. (hétköznap 9-17, szombat 9-12)

8200 Veszprém, Kossuth Lajos u. 10/A. (hétköznap 9-17, szombat 9-12)

 

Hasonló termékeket hasonló áron és marketinggel árul a Top Shop és a Top Product is:

Top Shop

Tv Products

 

WS Teleshop – linkek:

WS Teleshop

WS Teleshop Facebook

WS Teleshop google+

tvshop-teszt.blogspot.hu

fogyasztók.hu

hvg.hu

 

WS, mint internetes fogalom

 

A .ws Szamoa legfelső szintű internetes tartományneve, de használják web site vagy world site értelemben is, általában második szintű tartománykódként, amikor a legfelsők már foglaltak (pl. .com.ws).

 

A WS$ egy ismeretlen vagy nem hozzárendelt fájlkiterjesztés.

Ritkán találkozunk vele, csakúgy, mint például az .abk, .gpg, .j2j, .md5, .nbu, .obb, .pfv, .qmg, .sbu, .xdi kiterjesztésekkel.

Ha számítógépünk nem tudja meghatározni, mely programmal nyissa meg a .ws$ fájlt, akkor telepítenünk kell egyet. Például ezt:

filecure.com

Ha a fájlra kattintván gépünk számtalan hibaüzenettel árasztja el a képernyőt, a WS$ fájl megsérült, és megtekintése előtt ki kell azt javítani a megfelelő programmal.

softwaresolution.informer.com

 

A WS-Addressing a webszolgáltatások közötti címzési adatok cseréjének módszere. Egy szabvány arra, hogyan kell SOAP (webszolgáltatások kommunikációjára tervezett protokoll) fejlécekbe információkat tenni.

Egyik része egy struktúra, ami a webszolgáltatás ajánlott végpontjait írja le, valamint a címzési tulajdonságok, melyek az üzenetek címzési adatait foglalják magukban. Egy másik része ezek kapcsolata a SOAP-al, harmadik része pedig a metaadat specifikáció.

 

A WS-Security szintén a SOAP-hoz kapcsolódik, hiszen annak kiegészítése, mellyel a webszolgáltatások biztonságát, az üzenetek integritását és titkosítását határozhatjuk meg, valamint azt, hogy hogyan csatoljunk az üzenetekhez olyan biztonsági jeltípust, amellyel a küldő személyéről meggyőződhetünk.

 

A WS-Trust a WS-Security kiegészítése. A webszolgáltatások biztonsága érdekében egy megbízhatósági modellkeretet alakít ki. Biztonsági jeltípusok kibocsátásáért, ellenőrzéséért felel.

 

A WS-Policy a webszolgáltatások számára lehetővé teszi, hogy XML-t alkalmazzanak házirendjeik közzétételére, és segítségével a felhasználók is meghatározhatják saját házirendjeiket.

 

A WS-SecureConversation a biztonsági kontextusokat alapozza meg a többszörös SOAP üzenetváltás érdekében.

 

A WS-SecurityPolicy alkalmas olyan üzenetelemek azonosítására, melyeket titkosítani, ellenőrizni vagy aláírni kell. Használják továbbá jeltípus formátumok meghatározására, biztonsági beállításokra.

 

WS, mint informatikai fogalom – linkek:

WS-Addressing

WS-Security

WS-Trust

WS-Policy

WS-SecureConversation

WS-SecurityPolicy

 

WS, mint…

 

Watt szekundum: fizikai fogalom, egy watt teljesítménnyel egy másodpercig végzett munka egy joule-lal egyenlő (1 J = 1 Ws).

World series: azaz világ sorozat, a Major League Baseball bajnokság döntője. 1903 óta létezik, és valójában nem világbajnokság, az Amerikai és Nemzeti Liga bajnoka küzd egymással.

Major League Baseball

World Series of Poker

World Series of Poker

World Series of Poker: a világ egyik legnagyobb pókerversenye, melyet minden évben Las Vegasban rendeznek.

World Series of Poker

World Series by Renault: ingyenes autóverseny-hétvége az egész családnak, a világ minden pontján, évente kerül megrendezésre.

World Series by Renault

 

 

 

WS linkek

 

gigatorrents.ws

evolution-network.ws

WSCAD

Ws Faktor

WS PRO

WS Consulting Kft.

WS-Dev Portál

teleshop.hu

 

5 kérdés, 5 válasz:

 

K: Minek a devizajele a ws?

V: A ws Szamoa devizajele.

 

K: Ki a WS Teleshop arca?

V: Horst Fuchs.

 

K: Milyen, a WS Teleshop-hoz hasonló televíziós vásárlások léteznek?

V: Top Shop és a Top Product.

 

K: Milyen internetes fogalmak kapcsolódnak a ws-hez?

V: A .ws Szamoa legfelső szintű internetes tartományneve, aWS$ egy ismeretlen vagy nem hozzárendelt fájlkiterjesztés, továbbá WS-Addressing, WS-Security, WS-Trust, WS-Policy, WS-SecureConversation, WS-SecurityPolicy.

 

K: Minek lehet a rövidítése a ws?

V: Watt szekundum, World Series.

 

Forrás:

file.downloadatoz.com

Wikipédia

WS Teleshop

 

Kép forrás:

factba.se

plus.google.com

homedics.hu

tvshop-teszt.blogspot.hu

cardplayerbrasil.com

blugeek.blog.hu

 

 

Reméljük tudtunk segíteni.

Kellemes napot!

 

fk-tudas.hu szerkesztősége

 

A szerkesztő ajánlja, olvasd el az alábbi témákat is:

Praha

Techno

Kosár

Gyógynövény

UFO

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.