Military

 

Military azaz Hadsereg egy olyan szervezet, melynek joga van akár erőszakkal is elhárítani az ország ellen irányuló valós vagy vélt fenyegetést, akár halált okozó fegyverek használatával is. A hadsereg további funkciói a nagyobb társadalmi használata, mint amilyen az a politikai napirend például katonai junta, támogató vagy gazdasági terjeszkedés révén imperializmus és egyfajta belső társadalmi Kontról.

A katonáskodás, mint szakma régebbi a történelemnél. A Fáraók idejéből is maradtak fen emlékek a hadviselésről, de a római birodalom légióinak hódító hadjáratainak nyomait mai napig láthatjuk fizikai valójukban is. Ki ne hallott volna a kínai császár agyagkatonáiról! A, magyarok nyilaitól mentsen meg az isten!- Felkiáltást, mind a mai napig emlegetik. Artúr király legendás kereszteshadjáratát több filmben is megörökítették. A spanyol és angol hadihajó csatáról, melyben Viktória királynő gyors hadihajói fergeteges győzelmet arattak a spanyol nehézkes hadiflotta felett. Amerika felfedezése után a hódítók vérengzéseiről is sok-sok film készült. Az indián hadviselésről, az inkák harcáról az inkvizíció ellen. Sok-sok csata, háború jellemzi az emberiség történetét. Az emberek volt, hogy kötelességből, volt, kényszerből katonáskodtak. Ma már önszántukból állnak katonának, hisz ez is egy szakma. Fizetett zsoldosok sokasága van a világban napjainkban is. A hatalom, kapzsiság véres háborúkhoz vezetnek.

Katona fegyverben

Katona fegyverben
Forrás: képtelenség.hu

A katonaság jellegzetes egyenruhát, öltözet viselését várja el az alkalmazottaktól. A katonaság részére tervezett ruhák, cipők és egyéb kiegészítők egyes emberek ízlés világával megegyezik. A katonák részére létrehoztak egy üzlethálózatot Military néven, ahol a katonák tudják pótolni tönkre ment egyenruhájukat, de a civil emberek is vásárolhatnak. Ma már az internetes web áruházak is rendelkezésre állnak. Itt Magyarországon is különböző városokban található Military bolt. Katonai ruházati boltok – Hadiruházat.lap.hu


Obsit Military Shop kínálata:

RUHÁZATI CIKKEK

Nadrágok

Zubbonyok-Ingek

Kabátok

Esőruhák

Sapkák-Kalapok

Overállok

Mellények

Pulóverek

Polók – Trikók

Gyermekruhák

 

BAKANCSOK

Bakancsok

 

TAKTIKAI FELSZERELÉSEK

Fegyvertokok

Taktikai mellények

Taktikai övek

Védőfelszerelések

Taktikai kiegészítők

 

TÁSKÁK, ZSÁKOK

Hátizsákok

Kistáskák – Hasitáskák

Málhák – Sporttáskák

 

ÖVEK, ÖVTÁSKÁK

Övek

Övtáskák

 

KÉSEK

Kések

 

EGYÉB TERMÉKEK

Kendők, sálak

Sisakok

Kesztyűk, Zoknik

Zászlók

Hálózsákok

Camping cikkek

Felvarrók, jelvények

Kulacsok, Flaskák

Lámpák

Iránytűk, Tájolók

Távcsövek

Álcák

Kiegészítők

 

KIÁRUSÍTÁS

Kiárusítás alatti termékek

 

SZOLGÁLTATÁSOK

Szolgáltatások

Ez is mutatja mi mindben lehet válogatni.

 

Link:

ARMY-MILITARY SHOP

Militarycélpont

West Point – Home

Lap.hu

Katonadolog Online Military Áruház, bakancs, katonai bakancs …

Military Channel

Obsit Military Shop

Remélem tudtunk segíteni.

Szép napot kívánok.

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Könyvek legjobb barátaim.

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.