Elite

Elite

ELITE = Electronic Warfare Live Training Exercise, azaz éles elektronikai harcászati felkészítő gyakorlat. Vagy magazin, esetleg esküvői ruhaszalon, netán kozmetikai készítmények forgalmazója,  kozmetikusok képzésével foglalkozó intézmény, de lehet horgászbot vagy PC-n és online játszható játék.

Tartalomjegyzék:

Electic Warfare Live Training Exercise
Elite.hu
Magazin
Cosmetics
Körömszalonok
Kozmetikusképzés
Parfümök
Szépségklinika
Esküvői ruhaszalon
Pizzéria
Kosárlabda egyesület
Ingatlanközvetítő
Mitchell Elite Feeder
Zenekar
Nike sportcikkek
Játékok
5 kérdés – 5 válasz

Elite:

Electronic Warfare Live Training Exercise, azaz éles elektronikai harcászati felkészítő gyakorlat. A NATO által felkészített repülőcsapatainak és szárazföldi légvédelmi erőinek évenkénti hadgyakorlata, mely az elektronikai hadviselésre készíti fel a katonákat. Helyszíne általában Dél-Németország.

Elite harcaszat

Elite.hu:

„A jövő szépségtermékei egy kattintásra.” mottóval indít az oldal, mely műköröm és kézápolással, valamint kozmetika és arcápolással kapcsolatos termékeket forgalmaz. Lakossági személyek, de kozmetikus és műkörmös szakemberek is megtalálhatják a számukra megfelelő terméket weboldalukon.

elite.hu1

elite.hu2

Magazin:

Szépségápolással, divattal, designnal, egészséggel, egészséges életmóddal foglalkozó folyóirat, melynek online változata is megtalálható itt.

Elite címlap

Cosmetics:

Kozmetikai eszközökkel és termékekkel foglalkozó cég, mely online is elérhető.

Rendelkezik kozmetikai cikkeken kívül szalonok berendezéseinek széles választékával, műköröm építéshez szükséges eszközökkel, termékekkel. Kozmetikai szakemberek és lakossági személyek ugyanúgy megtalálják a számukra megfelelő terméket webáruházukban.

Körömszalonok:

Műkörömépítéssel kapcsolatos információk gyűjtőhelye. Körömszalonok, körmös képzés, műkörömépítéssel foglalkozó honlapok helye.

Kozmetikusképzés:

15 éve kozmetikusképzéssel foglalkozó iskola, melynek célja a versenyképes, dinamikus, profi szakemberré képzés. Nemzetközi tapasztalatait, a legújabb módszereket, eszközöket alkalmazzák és felhasználják pedagógiai programjukban a kanadai, svájci, németországi képzés alapjait. Nappali, esti és távképzésben indítanak OKJ-s tanfolyamokat. A kozmetikus szakemberek képzése mellett indítanak még kéz és körömápoló tanfolyamot, Schüssles-sóval történő gyógykozmetikumat készítő tanfolyamot, krémfőző és házi biokozmetikum készítő tanfolyam. Bővebb információ itt.

Parfümök:

Az Elite Models modellügynökség a divat és a szépség képviselője. A névhez tartozó 4 illattal rendelkezik.

Paris Baby az álmodozó romantikusoknak. Finom, érzéki, virágos illat. Alma, frézia és bellini cseppje felpezsdíti és elcsábítja az érzékeket.

Elite parfüm ParisNew York Muse a divatos városi hölgyeknek. Lótuszvirág, gardénia levelek, vérnarancs, babarózsa, szilva és bársonyorchidea illatok a város elegancia érzéshez hozzájárulnak.

Elite parfüm New YorkLondon Queen a partycicák részére. A vanília mellé párosul a virág és gyümölcs illata is, amely izgatja és felüdíti az érzékeket. Igazi bulihangulatot képes varázsolni.

Elite parfüm LondonRio Glam a forróvérű vadmacskáknak. Játékos, csillogó illat, mely nőies vonzerőt kölcsönöz.

Elite parfüm Rio

Szépségklinika:

Az szépségklinika Vácon található, amely a luxus és minőségi kezelések otthona. Állandó szakmai fejlődés és a legfejlettebb technológiát biztosítják a vendégeik számára.

Szolgáltatásaik: 4D ultrahang, arckezelések, arcfiatalítás, alakformálás, dermalife, végleges szőrtelenítés, szépségápolás.

Bővebb információ.

Esküvői ruhaszalon:

A budapesti Teréz körúton lévő szalonban az érdeklődőket menyasszonyi és vőlegény ruhák, szalagavató bálra keringői ruhák, alkalmi- és estélyi ruhák a hölgyeknek, ceremónia öltönyök és mellények az uraknak, fehérneműk és egyéb kiegészítők széles választéka várja a weboldalon.

elite_szalon_logoDebrecenben és Nyíregyházán:

Esküvői ruhák és kiegészítők nagy választékával várja az oldal látogatóit.

Pizzéria:

Kosárlabda egyesület:

A törökbálinti kosárlabda csapatait működtető sportszervezet, melynek székhelye Pátyon van. 2005-ben alakult az Elite SE, majd közhasznú társadalmi szervezetté vált.

Az egyesület célja a rendszeres sportolásra buzdítás mellett a versenyzés, testedzés biztosítása, a sportolás iránti igény felkeltése, a közösségi élet kibontakoztatása.

Az egyesület székhelye Pátyon van, de a legtöbb mérkőzést Törökbálinton és Budakeszin bonyolítják le. Holnapjuk.

elite kosár

Ingatlanközvetítő:

1993-ban alakult. Nagy értékű budai luxusingatlanok közvetítésével, adásvételével, bérbeadásával foglalkozó cég, mely online is elérhető.

Elite ingatlan

Mitchell Elite Feeder:

Napjaink egyik legnépszerűbb horgásztechnikája. Gyökerei Angliában erednek és az 1980-as évekbe nyúlik vissza, ugyanis itt használták először a sporthorgászat során a speciálisan kifejlesztett horgászbotot. Úgy is nevezik még, hogy rezgőspicces horgászbot, melynél kapásjelzőként a horgászbot spiccét használják fenekező módszerrel. Ezeknek a botoknak a spicce olyan érzékeny, hogy a legkisebb rezdülést is képes továbbítani, ami a víz alatt történik. Napjainkban már nem csak Angliában, hanem máshol is alkalmazzák, köztünk hazánkban is. A dunai horgászás legeredményesebb módszere a fedderezés.

A 2010-es év egyik legkedveltebb feeder botja a Mitchell Feeder Elite, melynek három modellje létezik. Van a 3,30-as, a 3,60-as és a 3,90-es hosszúságú bot. Nagy tisztaságú 24 tonnás préseléssel, karbon alapanyagból kialakított bot. parafa a nyele, stabil Mitchell orsóval ellátott, SIC gyűrűvel felszerel és háromrészes feederek cserélhető spiccekkel vannak ellátva. Dobósúlyuk 60-120 gramm.

Mitchell elite feeder

X-Elite Zenekar:

2007-ben alakult tatabányai együttes. A 80-90-es évek hard rock, metál zenéin felnőtt tagok alkotják a zenekart.

Bővebb információt az együttesről, képeket, videókat, koncertlehetőségeket, meghallgatható zenéket a zenekar weboldalán találhatunk.

Nike elite sportcipő:

nike-elite

Nike elite zokni:

Nike Elite Socks

Sniper Elite:

Sniper Elite, vagy eredeti nevén Sniper Elite: Berlin 1945. Már ebből is kiderül, hogy a II. világháború idején tevékenykedünk, egy mesterlövészpuskával a kezünkben, amerikai oldalon, mint mindig.

sniperelite_logo

 V2

Az előző generációban nagy sikert aratott Sniper Elite folytatása, amelyben egy német határok mögött dolgozó amerikai katonát alakítunk a második világháborúban. Egy lövés, egy halál.

Nazi Zombie Army 2

A Rebellion-féle Sniper Elite 4-fős kooperatív mókára kihegyezett mellékhajtása még a csapat számára is váratlan sikert aratott, így a srácok addig ütik a zombikat, amíg azokban még van élet. Az alapfelállás tehát a szokásos: Karl Fairburne és három társa ismét alámerül Berlin mocskába, hogy véget vessen az okult praktikáknak…

Sniper Elite magyarítások
Sniper Elite Hungary

Gépigénye:

Minimális:

CPU: 1 GHz Pentium CPU or equivalent
RAM: 256 Mb RAM
VGA: GeFroce 2 32 Mb
DX: DirectX9.0c required (included ont he disk)
OS: Windows 98/2000/ME/XP
Hang: DirectX 8 compatible sound card
ODD: DVD-ROM drive

Ajánlott:

CPU: 1.4 GHz Pentium CPU or equivalent
RAM: 512 Mb RAM
VGA: GeFroce 4 Ti or better
DX: DirectX9.0c required (included ont he disk)
OS: Windows 98/2000/ME/XP
Hang: DirectX 8 compatible sound card
ODD: DVD-ROM drive

 

Call of Duty Elite:

CoD-Elite

Az Activision online szolgáltatása a Call os Duty (COD) ELITE. Ez a közösségi site 2011-ben indult el. Ingyenes és fizetős szolgáltatásokkal várja a tippekre és egyéb dolgokra kíváncsi játékosokat. A szolgáltatás ingyenes azoknak, akik megvásásrolták a Black Ops II-t.

Elérhetővé vált a COD Elite TV, ahol segítő videókat, tippeket, stratégiai tanácsokat találhatunk.  Az Elite oldalon keresztül kommunikálhatunk a klánunk tagjaival, vagy egy gombnyomással lemásolhatunk egy-egy karakter paramétereit. A konzolok mellett webes böngészőből és mobiltelefonos alkalmazásból is elérhető az Elite szolgáltatás.

COD Elite regisztráció

COD Elite Gameplay:

5 kérdés – 5 válasz:

1. Mit jelent a harcászatban? Válasz: Éles elektronikai harcászati gyakorlat.

2. Milyen témával foglalkozik az ~ magazin? Válasz: Szépségápolással, divattal, egészséges életmóddal, designnal.

3. Hány parfümje van az ~ Modelsnek? Válasz: 4-féle.

4. Hol van a kosárlabda egyesület székhelye? Válasz: Pátyon.

5. Mi a Mitchell Elite feeder? Válasz: Horgászbot.

 

Forrás:

Magazin

Cosmetics

Elite.hu

Körömszalonok

Kozmetikusképzés

Parfümök

Szépségklinika

Esküvői ruhaszalon

Szalon Debrecenben

Nyíregyházán

Kosárlabda egyesület

Ingatlanközvetítő

Mitchell Elite Feedere

Zenekar

 

Reméljük tudtunk segíteni.

Kellemes napot!

fk-tudas.hu szerkesztősége

 

Szerkesztő ajánlja, olvasd el ezeket a témákat is:

The Pirate Bay

Papucs

Antikvárium

Display

Német nyelv

 

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.