Bemutatóterem

A kereskedelmi hálózat egyik egysége a bemutatóterem, mely lehet online is.

Bemutatóterem:

A kereskedelmi hálózat egyik egysége a bemutatóterem, mely lehet online is.

A modern világítástechnikát bemutatni kívánó újpesti bemutatóterem a General Electric tulajdona. A Tungsram révén világhírnévre szert tett világítástechnika 115. évfordulója alkalmából a vállalati székház világszínvonalú díszkivilágítást kapott.

Bemutatóterem.net: A budapesti üzlet a Tengerszem u. 104. alatt működik, de bemutatótermük a VII. kerületi Rottenbiller utca 4. szám alatt található. Háztartási gépeket, szórakoztató elektronikai eszközöket, iroda- és számítástechnikai, egészség és szépségápolással kapcsolatos, valamint lakberendezési és épületgépészeti termékeket forgalmaz.

Az üzlet kiállított termékeit személyesen is meg lehet vásárolni, de mód van az online rendelésre, mely az áruházi felületen való regisztráció után lehetséges.

Bemutatoterem.net

Teka: Márkabolt és bemutatóterem: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 53.

Teka bemutatoterem

Bosch

Samsung

Elektrolux

Asus

Háztartási gépek

MART Építőipari Kereskedelmi Kft.: 1990-ben alapította az osztrák ÖAG csoport, mely nagy tudással és tapasztalattal rendelkező, több mint 100 éves ausztriai cég. Az ÖAG azzal a szándékkal hozta létre a vállalkozást, hogy a rendszerváltozás utáni dinamikus fejlődést kihasználva kiemelkedő színvonalon lássa el épületgépészeti termékválasztékával az érintett ügyfeleket.

A vállalkozás sikeres, dinamikusan fejlődő. Székesfehérváron nyitották meg első vidéki Mester Centrumukat, majd 1995-ben az angol Wolseley Company tulajdonába került, így egy csapásra vált a cég egy világhírű cég részévé.

Később megnyitották a vállalat első bemutatótermét is, ahol 40 boxban bemutatásra kerültek a fürdőszobai, fűtéstechnikai berendezések. Egyre több Mester Centrum nyílt meg vidéken és 2003-ban Budapesten az Árpád-híd pesti hídfőjénél nyílt meg az első fővárosi aquaMart bemutatótermük. A vidéki Mester Centrumok száma mellett egyre csak nőtt az aquaMart bemutatóterek száma is.

aquamart

Miele: 1899-ben alapították a céget. Mottójuk: Mindig jobban, ami a kezdetek óta érvényben van. Alapítója Carl Miele és Reinhard Zinkann volt. A Mielénél arra törekednek, hogy a termékek tartós, hosszú életűek, takarékosak, környezetkímélők legyenek. Háztartási gépeket forgalmaznak.

Miele szaküzlet és bemutatóterem

Miele logó

Miele

MOFÉM: A Mofém a 1994 óta a Teka család tagja, amely 90 leányvállalatot, 34 gyárat üzemeltet a világban. Meghatározó szerepe van a szerelvénygyártásban, értékesítésben. Bemutatóterme Budapesten a Bajcsy-Zsilinszky u. 53. szám alatt található. Honlapja.

mofem

Aqua Szaniter – Fürdőszoba és konyhaszalon: Budapesti üzletük Közép-Európa legstílusosabb és legsokoldalúbb bemutatóterme, amely 500 m2-en 50 állandóan újuló enteriőr által kívánják az oda látogatókat megismertetni. Honlapjuk.

aqua szainter

Modernkonyha: Bemutatótermükben 4 berendezett konyhát lehet megtekinteni. A konyhák Miele, Bosch, Siemens, Liebherr, Jura, Aeg, Electrolux, Cremesso termékekkel vannak felszerelve.

Blum konyha

Konyhaguru: Bemutatóterme a Dósafa Kft. által működik, mely megtalálható Budapesten a Várna u. 12. szám alatt.

Jégveremklíma: Bemutatótermükben (Budapest, XIV. Telepes u. 59) megismerkedhetünk és kipróbálhatjuk a klímaberendezéseket.

Whirpool márkabolt és bemutatóterem

Otthondepo.hu: Fürdőszoba és építőanyag webáruháza, amely 2010 júliusa óta működik. Bemutatótermük Budapesten a Lurdy Házban található, valamint Egerben.

otthondepo

Csempecentrum: Az oldal üzemeltetője a Verte Kft. A cég több mint 10 éve alakult. A kezdetben csempéket, padlólapokat, burkolólapokat és fürdőszobai felszereléseket árusító üzlet szélesítette skáláját olyan termékekkel, mint üvegtábla, laminált padló, mozaikok, ipari burkolatok, infraszauna, klinker, medenceburkolat.

Üzletük és bemutatótermük Budapest, Megyeri út 7/A. alatt található.

csempecentrum

Balla Bútor: Az 1997-ben létrejött Balla Bútor Kft. Magyarország keleti régiójának legkiterjedtebb bútorforgalmazója. 27 nagyvárosban van jelen és 29 bemutatóterme és 9 konyhastúdiója működik. Kezdetben a Black Red White bútorgyár termékeit árusította, 2001-től pedig kizárólagos importőre.

Bemutatótermeikben nagy hangsúlyt fektetnek a bútorok dekoratív bemutatására, ezért lakberendezők dolgoznak azon, hogy minél jobb beosztású terekben tudják közszemlére tenni portékájukat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ablak bemutatóterem

Tapéta bemutatóterem

Kvint, a nyomtatók üzlete

Gulliver, játékok bemutatóterme

Hangszer bemutatóterem

Árnyékolástechnika

Autó bemutatóterem:

Dacia

Peugeot

Audi

Fiat

Renault

Suzuki

BMW

Mazda

Kandalló bemutatótermek:

Kandallos: Budapesti bemutatótermük a X. kerületi Kőér utca 16. szám alatt található, vidéki bemutatótermeik megtalálhatók Kistarcsán, Siófokon, Szekszárdon, Kecskeméten, Szolnokon, Szegeden, Balatonlellén, Kaposváron, Pécsen, Kiskőrösön, Székesfehérváron, Győrben, Nyíregyházán, Egerben és Tatán.

DIGITAL CAMERA

Nyirkandallo

Kalyhacsempemanufaktura

Számítástechnika:

Asus laptop, notebook, tabletek

5 kérdés – 5 válasz:

1. Mit nevezünk bemutatóteremnek? Válasz: A kereskedelmi hálózat egyik egysége.

2. Milyen termékeket forgalmaz a Bemutatoterem.net nevű oldal? Válasz: Műszaki cikkeket forgalmaz.

3. Hol nyílt meg az első aquaMart bemutatóterem? Válasz: Budapesten az Árpád-híd pesti hídfőjénél.

4. A MOFÉM melyik termékcsalád tagja: Válasz: Teka családtagja.

5. Hol található az Otthondepo.hu bemutatóterme? Válasz: Budapesten a Lurdy Házban.

 

Képek forrása:

Bemutatoterem.net
Teka
MART
Miele logó
Miele bemutatóterem
MOFÉM
Aqua Saniter
Otthondepo.hu
Csempecentrum
Balla Bútor
Kandallos
Kiemelt kép

 

Reméljük tudtunk segíteni.

Kellemes napot!

fk-tudas.hu szerkesztősége

 

Szerkesztő ajánlja, olvasd el ezeket a témákat is:

Papucs

General Electric

Német nyelv

Olaszország

Nyár

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.