Niall Horan

Niall James Horan a One Direction nevű világhírű fiúbanda egyetlen ír tagja. A banda rengeteg rekorddal, díjjal és platina lemezt birtokol. 3 albumuk van, az Up All Night, a Take Me Home és a legutolsó a Midnight Memories.

Tartalomjegyzék:

Életrajza
Történetek
Blogok
One Direction
5 kérdés 5 válasz

Életrajza

Niall James Horan néven született 1993. szeptember 13-án  Mullingarban, County Westmeath megyében, Írországban., a St. Luke’s Hospitalban. Maura Gallagher és Bobby Horan második gyermekeként. Van egy bátyja Greg, aki nála 6 évvel idősebb. Az anyja háztartásbeli az apja pedig hentes. A szülei 1998-ban elváltak, amikor Niall csak 5 éves volt. Niall és Greg sokáig ingáztak a szüleik között, de végül az apjukkal maradtak. Niall Coláiste Mhuire nevű iskolába járt, egy interjúban elmondta, hogy soha nem volt éltanuló, nem szeretett tanulni és a tanári mindig azt írták az ellenőrzőjébe, hogy több szorgalomra lenne szüksége, ez persze soha nem valósult meg. Énekelt a kórusban illetve egy színdarabban ő játszotta az Oliver című darab főszerepét. Bár az igazgató azt mondta, hogy Niallt nagyon szerették a suliban és nem volt rossz gyerek, ennek ellenére Niallt egyszer 3 napig felfüggesztették. A miért-tel kapcsolatban csak annyit mondott, hogy “Túl sokat beszélek.” Az anyja nem sokkal a válás után újra házasodott, így Chris Gallagher lett Niall nevelő apja. Niall elmondta, hogy szerinte a hírnév közelebb hozta őket egymáshoz a nevelő apjával és a bátyjával, de még így sincs fantasztikus kapcsolata Chrissel. Gyakran találkozott a nagymamájával és az unokatestvéreivel. Még Ausztráliában is élnek unokatestvérei. 12 éves volt mikor elkezdte festeni a haját, és körülbelül ekkor kezdett el gitározni.

uk.eonline.com
niall-horan.com
port.hu

niall_horan_gif_animation_by_isaaxo-d5jxc35

Kedvenc hangszerével a gitárral (isaaxo.deviantart.com)

Történetek

Azt hihetnénk hogy a tinisztárok szeretik ha körbe ugrálják őket. Sok történet kering hogy kikezdtek a rajongóikkal, szerelmeket kapcsolatokat tettek tönkre. Pedig nem, legalábbis nem mind. Niall Horan kifejezetten utálja ha körbe ugrálják a sikoltozó hisztérikás lányok. Ahogy fogalmazott egyszer: “Néha látni túlságosan felspannolt lányokat, akik sikítozni kezdenek, vagy még annál is rosszabbat. Az ilyen országokban nem nagyon tudnak hova elmenni bulizni az emberek és ha élőben láthatják kedvencüket, kihasználják a helyzetet. Látszik, hogy az este folyamán egyre jobban eluralkodik rajtuk az izgalom és egy kicsit… megőrülnek. Néha látni olyasmit, ami már túl sok.” De természetesen ennél vannak sokkal durvább történetek is, az egyik ilyen amikor koncert közben az egyik zenész társát Harry Styles-t egy véres tamponnal dobták meg.

181dke.blogger.hu
neon.hu
1dsztorik18.blogspot.hu

aww-niall-horan-one-direction-Favim.com-450753

Niall Horan-ról sok sztori kering az interneten (my-lifeassamantha.blogspot.com)

Blogok

Niall Horanról több blogot is találhatunk, ezek többségében kitalált történeteket írnak le, vannak természetesen rajongói blogok amiket  rajongók személyes tapasztalataik alapján tesznek fel az internetre. “Hirtelen a nagy sötétségből valami fehéret pillantottam meg. Mintha egy gumiszobában lettem volna, magamat láttam, amint mezítláb, egy fehér köntösben sétálok. Sétálok, de magam sem tudom merre felé. A fülemet halk susogások ütötték meg, egyre erősödtek a zajok, lépteimet a fény felé vettem. Nem tudom mit láttam, vagy mi volt a fény túloldalán, de úgy éreztem vonz. És, így is volt, vonzott. Egyre nagyobb lépteket tettem a hatalmas fehérség felé, lépteim futássá váltak, míg el nem értem a célom. A nagy fehér tátongó üresség magába szívott, éreztem, amint repülök felfelé, az isten tudja hová…” /Részlet Anne Alley blogjából/

arewefriendsorarewemore-oldmemories.blogspot.hu
hungarianblogs.blogspot.hu
181dke.blogger.hu

Niall_Horan

Niall Horan-ról több blogot is olvashatunk (reformstudios.com)

One Direction

A zenekar alapjai a 2010-es X faktorban indultak el, a zenekar tagjai (Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson) ekkor külön-külön indultak, de nem sikerült továbbjutniuk. Ekkor Nicole Scherzinger azt javasolta, hogy induljanak együtt, így fojtatni tudták a versenyt. Miután a Diva Fever és Belle Amie zenekarok kiestek, egyedül az One Direction maradt.  Harry Styles fejéből pattant ki a zenekar neve, ezzel csak az volt a baj hogy az Egyesült Államokban is volt egy One Direction zenekar akik perre vitték a dolgot, de végül nekik kellett nevet változtatni.

onedirectionmusic.com/hu
onedirection.fan-site.hu
onedirection.gportal.hu

01dir

A zenekar tagjai (latimoport.hu)

5 kérdés 5 válasz

1 Milyen származású Niall Horan? Ír.

2 Mikor kezdte el festeni a haját? 12 éves korában.

3 Szereti ha körbe rajongják? Nem, kifejezetten utálja.

4 Mikor indult az One Direction karrierje? 2010 az X faktorban.

5 Hány tagból áll a zenekar? Öt.

Reméljük cikkünk segítségükre volt!

Szé napot kíván az fk-tudas.hu szerkesztősége

A szerkesztő ajánlja, olvasd el te is:

Nemzetgazdasági Minisztérium
Monica Belucci
UCI
Jessica Biel
Copy General

Tetszik a téma? Ossza meg ismerőseivel:

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.